Neler Yeni

Kripto paralar döviz olarak çekilebilir mi

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Başlıktaki soruyu açmam gerekirse diyelim ki ben yurt dışındaki banka hesabına para aktarıcam ancak aradaki saçma kayıplardan kurtulmak istiyorum tl olarak aldığım kripto parayı başka bir hesaba yollayarak yada sadece yurt dışındaki banka hesabını parayı gönderme adresi belirleyerek oraya euro yada dolar şeklinde değerinde gönderebilir miyim mantıken olması gereken bişey sonuçta eldeki malı aynı değerden değişiyorsun global Bi firma da gönderimi yapınca sıkıntı olmamalı beni aydınlatır mısınız

Ekler

• Screenshot_2024-06-19-02-35-28-695_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2024-06-19-02-35-28-695_com.brave.browser.jpg
    324.4 KB · Hit: 19
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Onur Altunay
Başlıktaki soruyu açmam gerekirse diyelim ki ben yurt dışındaki banka hesabına para aktarıcam ancak aradaki saçma kayıplardan kurtulmak istiyorum tl olarak aldığım kripto parayı başka bir hesaba yollayarak yada sadece yurt dışındaki banka hesabını parayı gönderme adresi belirleyerek oraya euro yada dolar şeklinde değerinde gönderebilir miyim mantıken olması gereken bişey sonuçta eldeki malı aynı değerden değişiyorsun global Bi firma da gönderimi yapınca sıkıntı olmamalı beni aydınlatır mısınız
Ben de eğitim için Berlin'deyim ve bunu merak ediyorum. Aklımdaki şu, Akbank hesabımdaki TL'leri Binance TR'ye atıp orada USDT'ye dönüştürüp MEXC hesabıma atma, ardından da yurt dışı kartıma MEXC üzerinden çekme. Çok düşük bir mebla kesiliyor sadece bu şekilde işlem ücreti olarak. Bilgisi, tecrübesi olan var mı ?

tecrübem yok lakin hesap açarken nerede yaşadığımızı belirtiyoruz bu sorun çıkarabilir şöyle bir şey olursa olabilir binance tr tl atarsın ordan usdt alıp globale transfer edersin ordan da yaşadığın ülkede uygulaması varsa kayıt olup banka hesabına çekersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı uygulamalar yokmu ya papara benzeri bişey çıkmıştı kesinti azdı

Top Bottom