Valla güzel video ama artık suyu çıkmaya basladi bir de ekonomi kötü derken 2002den asgari ücret 28 kat arttı diye savunuyorlar ulan vergiler kaç kat arttı o zamanlar kriz vardı şimdi var mı
Bir şeyleri açıklamaya gerek yok, kendinizi de yormayın bence. Halimiz, ülkenin hali ortada. Herkes olan biteni görüyor, anlamayan bilmeyen de yok. Varsa da zaten anlamak istememelerinden kaynaklı.Valla güzel video ama artık suyu çıkmaya basladi bir de ekonomi kötü derken 2002den asgari ücret 28 kat arttı diye savunuyorlar ulan vergiler kaç kat arttı o zamanlar kriz vardı şimdi var mı
Cevabınız varsa bu krize 18 yıldır başkan olan reis mi soktu ben mi soktum
maske takıyoruz ve maskedende vergi alınıyor yani bi yerimiz kalmadıKulağımızın arkası kaldı sadece.
Ama mining yapan adam zengindir ve kendini daha da zenginleştirmek için enerji harcıyor buna vergi getirilmeli hem devletin yararına olur hem bizim*yaşama vergisi*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de her ne kadar bilgisayar toplamak istesem de yapılan yanlışı savunmak istemiyorum. Ne 2. el arabaya ne de miningcilere bu şekilde bir vergi gelmemeli bana kalırsa. Sistem toplayabilmemiz için yapılabilecek onca çözüm var ama vergi bunlardan biri değil bence. İşimize gelir mi gelir tabi ama sonuçta savunmamamız gereken bir durum olduğu da aşikar.
Eğitim online internetten de %30 alınıyormaske takıyoruz ve maskedende vergi alınıyor yani bi yerimiz kalmadı