korktum. hemde çok fazla korktum. başlığı değiştiriyorumKayra hoca kendine gönderme yapıldığını anlasa koca cüssesiyle şundan çeker
Alıntıyı görüntüle
Ortalama tate fanevet arkadaşlar kriptoda liq oldum
Anlık
Kanka olmadım liq mik konu başlığında en başta (SSli) yazıyodu sonra kayra hoca bana ekteki hareketi uygular diye korktum ve başlığı değiştirdim yani konu şakasına açılmış bir konu ortdada liq olmalık bir durum yok ayrıca tate hayranı falan değilim sadece profi fotoğrafım rastgele bir fotoğrafları. Ama görüyorum ki sende fnaf hayranının herhalde yani kendini psikopat falan zannediyorsun. Liq falan olmadım konu şakasına açılmış bir konu gül geç laf yapmaOrtalama tate fan
Matrix moruq bak 20tl ile yatirim yapiyorum 5 yil sonra zengimi moruq dedeye 20 tl attim 100x atti 2000 tl oldu zenginim artik anladinmi siz koyunlar matrixde takilmaya devam edin ben yaptiğim 3/5 kuruş yatirim ve egitim adi altinda sattiğim ebokum var beni anlayamazsiniz adamim polisler beni ariyor beni tutuklayacak kadın ticareti (cam sitelerinde milleti dolandiran kadinlardan pay aliyor) yaptiğimi bahane ederek hapise atacaklar ve evet tüm bu yaptiğim pisliklere rağmen müslümanim diyebiliyorum kesinlikle prim için 2 namaz kilip video atmadim
Kusra bakmayin ama size ümit satiyorlar sizde bunlari tüketiyorsunuz bu şekilde bir yere varamazsiniz
Bir oyunu sevmek normalde sana hayal sanat 2 tane dolandiriciyi idol olarak seçmek pek normal değilKanka olmadım liq mik konu başlığında en başta (SSli) yazıyodu sonra kayra hoca bana ekteki hareketi uygular diye korktum ve başlığı değiştirdim yani konu şakasına açılmış bir konu ortdada liq olmalık bir durum yok ayrıca tate hayranı falan değilim sadece profi fotoğrafım rastgele bir fotoğrafları. Ama görüyorum ki sende fnaf hayranının herhalde yani kendini psikopat falan zannediyorsun. Liq falan olmadım konu şakasına açılmış bir konu gül geç laf yapma
Babam diyordu borsa yüzünden intihar edenleri duydum diye doğru Vallahi.
Bir oyunu sevmek normalde sana hayal sanat 2 tane dolandiriciyi idol olarak seçmek pek normal değil
yaw olmadım lik mik allah allah açılmış trol bi konuydu amma uzattınızBabam diyordu borsa yüzünden intihar edenleri duydum diye doğru Vallahi.
Borsa + Crypto bir Tabanca gibi, kimin elinde ise ona göre sekillenir.
Borsa + Crypto hatta ve hatta emtiaları da ekleyebiliriz, Deneyim olmadan olmuyor.