Neler Yeni

kriptoda Liq oldum

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
evet arkadaşlar kriptoda liq oldum
Anlık
sizce güncel olarak hangisi daha komik? : r/redditxmoments

Son düzenleme:
Kayra hoca kendine gönderme yapıldığını anlasa koca cüssesiyle şundan çeker
20240623_155528.jpg

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
evet arkadaşlar kriptoda liq oldum
Anlık
sizce güncel olarak hangisi daha komik? : r/redditxmoments
Ortalama tate fan

Matrix moruq bak 20tl ile yatirim yapiyorum 5 yil sonra zengimi moruq dedeye 20 tl attim 100x atti 2000 tl oldu zenginim artik anladinmi siz koyunlar matrixde takilmaya devam edin ben yaptiğim 3/5 kuruş yatirim ve egitim adi altinda sattiğim ebokum var beni anlayamazsiniz adamim polisler beni ariyor beni tutuklayacak kadın ticareti (cam sitelerinde milleti dolandiran kadinlardan pay aliyor) yaptiğimi bahane ederek hapise atacaklar ve evet tüm bu yaptiğim pisliklere rağmen müslümanim diyebiliyorum kesinlikle prim için 2 namaz kilip video atmadim

Kusra bakmayin ama size ümit satiyorlar sizde bunlari tüketiyorsunuz bu şekilde bir yere varamazsiniz

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortalama tate fan

Matrix moruq bak 20tl ile yatirim yapiyorum 5 yil sonra zengimi moruq dedeye 20 tl attim 100x atti 2000 tl oldu zenginim artik anladinmi siz koyunlar matrixde takilmaya devam edin ben yaptiğim 3/5 kuruş yatirim ve egitim adi altinda sattiğim ebokum var beni anlayamazsiniz adamim polisler beni ariyor beni tutuklayacak kadın ticareti (cam sitelerinde milleti dolandiran kadinlardan pay aliyor) yaptiğimi bahane ederek hapise atacaklar ve evet tüm bu yaptiğim pisliklere rağmen müslümanim diyebiliyorum kesinlikle prim için 2 namaz kilip video atmadim

Kusra bakmayin ama size ümit satiyorlar sizde bunlari tüketiyorsunuz bu şekilde bir yere varamazsiniz
Kanka olmadım liq mik konu başlığında en başta (SSli) yazıyodu sonra kayra hoca bana ekteki hareketi uygular diye korktum ve başlığı değiştirdim yani konu şakasına açılmış bir konu ortdada liq olmalık bir durum yok ayrıca tate hayranı falan değilim sadece profi fotoğrafım rastgele bir fotoğrafları. Ama görüyorum ki sende fnaf hayranının herhalde yani kendini psikopat falan zannediyorsun. Liq falan olmadım konu şakasına açılmış bir konu gül geç laf yapma

Ekler

• 20240623_155528.jpg
    20240623_155528.jpg
    82.3 KB · Hit: 19

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Kanka olmadım liq mik konu başlığında en başta (SSli) yazıyodu sonra kayra hoca bana ekteki hareketi uygular diye korktum ve başlığı değiştirdim yani konu şakasına açılmış bir konu ortdada liq olmalık bir durum yok ayrıca tate hayranı falan değilim sadece profi fotoğrafım rastgele bir fotoğrafları. Ama görüyorum ki sende fnaf hayranının herhalde yani kendini psikopat falan zannediyorsun. Liq falan olmadım konu şakasına açılmış bir konu gül geç laf yapma
Bir oyunu sevmek normalde sana hayal sanat 2 tane dolandiriciyi idol olarak seçmek pek normal değil

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
Bir oyunu sevmek normalde sana hayal sanat 2 tane dolandiriciyi idol olarak seçmek pek normal değil
Babam diyordu borsa yüzünden intihar edenleri duydum diye doğru Vallahi.

Borsa + Crypto bir Tabanca gibi, kimin elinde ise ona göre sekillenir.

Borsa + Crypto hatta ve hatta emtiaları da ekleyebiliriz, Deneyim olmadan olmuyor.
yaw olmadım lik mik allah allah açılmış trol bi konuydu amma uzattınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom