Neler Yeni

Bronze oldum hayırlı olsun alırım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İnsanlar kimin fikrini daha çok dikkate alacağını anlıyor olabilir belki abi.
Olabilir ama ona bakarak kişinin doğru veya haklı olduğunu söyleyemeyiz o ibareden çok bence kişinin hangi konuda daha çok bilgisi varsa o yazılsa daha güzel olur atıyorum ben PC konularında bilgili olduğumu düşünüyorum oraya titanyum yerine bilgisayar uzmanı yazılabilir adam beni gidip mastürbasyon konusuna etiketliyor ne alaka şimdi 😅 çok saçma olaylara konu oluyoruz kimin uzmanlık alanı neyse o konuda konuşmalı bence

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Olabilir ama ona bakarak kişinin doğru veya haklı olduğunu söyleyemeyiz o ibareden çok bence kişinin hangi konuda daha çok bilgisi varsa o yazılsa bence daha güzel olur atıyorum ben PC konularında bilgili olduğumu düşünmüyorum oraya titanyum yerine bilgisayar uzmanı yazılabilir adam beni gidip mastürbasyon konusuna etiketliyor ne alaka şimdi 😅 çok saçma olaylara konu oluyoruz kimim uzmanlık alanı neyse o konuda konuşmalı bence
Abi onu uğraşmak için yapıyorlar insan sevdiğiyle uğraşırmış :D o tarz bir şey olsa iyi olur ama.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abi onu uğraşmak için yapıyorlar insan sevdiğiyle uğraşırmış :D o tarz bir şey olsa iyi olur ama.
Ya bende alınmıyorum zaten hiç önemli değil bildiğim kadarıyla cevap veriyorum ama saçma bir olaya dönüyor 😄 yoksa tabii ki bana kim ne sorarsa sorsun elimden geleni yaparım ama dediğim gibi bu rütbe meselesi yerine dediğim şekilde olabilir monitör konularında , telefon konularında vs kim ilgili , bilgili ise direk onu etiketlemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Ya bende alınmıyorum zaten hiç önemli değil bildiğim kadarıyla cevap veriyorum ama saçma bir olaya dönüyor 😄 yoksa tabii ki bana kim ne sorarsa sorsun elimden geleni yaparım ama dediğim gibi bu rütbe meselesi yerine dediğim şekilde olabilir monitör konularında , telefon konularında vs kim ilgili , bilgili ise direk onu etiketlemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Yazılıdan kim yüksek aldı gibi bir şey şuan başka bişeye yaramıyo bide şey var mesela 'Bu laptop alınır mı?' -Alınır Tebrikler! 3945873453 mesaja ulaştınız!

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yazılıdan kim yüksek aldı gibi bir şey şuan başka bişeye yaramıyo bide şey var mesela 'Bu laptop alınır mı?' -Alınır Tebrikler! 3945873453 mesaja ulaştınız!
Çocuk saçma sapan şeyler paylaşıyor yorum yapıyor rütbesi artıyor sorsan bişey bilmiyor gidip de onu dikkate alır mısın ? Almazsın yani bu rütbeye vs çok takılmayın çok da önemli bişey değil

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Mesajlarımın çoğu laptop önerisi ve telefon önerisi konu dışı olanların çoğu benim konum

Son düzenleme:

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin konularda baya iyi

Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
Ho nice binlere diyelim (forumun aktifliği bitti)

Birinin gay olduğunu şuradan anlıyoruz
Rütbesi platinum ve üstüyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,828
Üyeler
163,731