LGBT benim ymrum da değil bana göre 2 cins var bunu chp balaman saçma Erdoğan zamanında yaptığı açıklamadaAynısı değilmi? Bir sapık sapıklık yapınca küfür hakaret edenler, neden diğer sapığa tepki vermez? Hatta tepkiyi bırak sahip çıkar?
Eeeee CHP li belediye yapıyor, kime bağlayalım? Kanarya sevenler derneğimi diyelim?LGBT benim ymrum da değil bana göre 2 cins var bunu chp balaman saçma Erdoğan zamanında yaptığı açıklamada
Ekonomik kriz Suriyelilere kirizi geçimsizlik eğitim batması güvenlik sorunu bebek katili sayın denmesi sözde açılım diyip tc tabelasını kaldırılması dolar euro tüm zamanların en yüksek değerin de bence de tek sıkıntı buEeeee CHP li belediye yapıyor, kime bağlayalım? Kanarya sevenler derneğimi diyelim?
LGBT olanların hakları farklı bişey, Bazı sapıkların çocukları LGBT yapmaya çalışması farklı bişey.
Kroniksin galiba. Bu sorun değil ve konuşmamak gerekiyor diyorsun.Ekonomik kriz Suriyelilere kirizi geçimsizlik eğitim batması güvenlik sorunu bebek katili sayın denmesi sözde açılım diyip tc tabelasını kaldırılması dolar euro tüm zamanların en yüksek değerin de bence de tek sıkıntı bu
Hata bende beyni yıkanmış kendini Osmanlı torunu sanan birine niye laf anlatıyorum kiKroniksin galiba. Bu sorun değil ve konuşmamak gerekiyor diyorsun.
Madem Sorun değil diyorsan ailendeki tüm çocukları gönderin eğitimlerini alsınlar. Sende dahil gidin LGBT olun her şey çok güzel olsun...
Beyni yıkanmış kim bir bakalım? Hayırdır kendi çocuklarına uygun görmediğini başka çocuklara yapmak isteyenlermi? Beyni yıkanmış değilde Yahudilerin 5. kol ajanı demek daha iyi olabilir....Hata bende beyni yıkanmış kendini Osmanlı torunu sanan birine niye laf anlatıyorum ki
Ben 27 yaşındayım çocuklarım olursa ona cumhuriyeti Atatürk öğreticem kız olursa Tam bir Türk kızı yetiştiricem Osmanlı masalın ile değiBeyni yıkanmış kim bir bakalım? Hayırdır kendi çocuklarına uygun görmediğini başka çocuklara yapmak isteyenlermi? Beyni yıkanmış değilde Yahudilerin 5. kol ajanı demek daha iyi olabilir....
Erkek olursada kız olursada Allah acısını göstermesin. Ama yazdıklarından maneviyatın olduğunu görünüyor. Bence CHP yi elegeçirmiş olanların LGBT dayatmasıyla çocuklarını ne hale getirmek istediklerini görmelisin. Sırf CHP destekçiliği yapmak için Evladından vazzgeçebilecekmisin?Ben 27 yaşındayım çocuklarım olursa ona cumhuriyeti Atatürk öğreticem kız olursa Tam bir Türk kızı yetiştiricem Osmanlı masalın ile deği
İlk olarak ben chp li değilim zafer partiliyim 1.tekrar söylüyorum ben LGBT sapkınlık olarak görüyorum paris olimpiyat açılışı mide bulandırıcı idiErkek olursada kız olursada Allah acısını göstermesin. Ama yazdıklarından maneviyatın olduğunu görünüyor. Bence CHP yi elegeçirmiş olanların LGBT dayatmasıyla çocuklarını ne hale getirmek istediklerini görmelisin. Sırf CHP destekçiliği yapmak için Evladından vazzgeçebilecekmisin?
Böyle düşünüyorsan eyvallah. Olmamış çocuklarına inşallah olduklarında çok sahip çıkman dileklerimle.İlk olarak ben chp li değilim zafer partiliyim 1.tekrar söylüyorum ben LGBT sapkınlık olarak görüyorum paris olimpiyat açılışı mide bulandırıcı idi
Dışarıda cinsel yönelimi ne durumda olduğu belli olmayan bir sürü genç var. Bana kalırsa hiçbir şekilde destek verilmesin ama bu sefer sağlıklı bir eğitim değilde kulaktan dolma bilgiler ile tercihte bulunurlar.Doğru örnekleri dünyada yüzyıllardır var. Ama konu insanların biyolojilerinden dolayı eleştirmek değil.
Konu: Çocukların eşcinsel yapılmaya çalışılması. Eskiden sapıklar yapıyordur, şimdilerde ise DEVLET kurumlarını ele geçirenler bu sapıklığı DEVLET ELİYLE yapmaya çalışıyor. Konu sadece bu....
LGBT eğitimini tamamlayan çocukları sence nasıl gerçek bir LGBT yapacaklar? Sence kendi rızasıyla tecavüz edecekleri Çocukları yetiştiriyor olabilirlermi?