Bursalı CHP lilere hayırlı olsun

Şimdide CHP liler yapıyor. Koş trene istersen :) Bursaya gidemiyorsan en azından videolu trenci CHP milletvekillerine git :)
banane yaposın ahahayt seninkiler yapmıyormu hahayt! benim tarafım belli. beni tanımadan konuşma! densiz.

banane yaposın ahahayt seninkiler yapmıyormu hahayt! benim tarafım belli. beni tanımadan konuşma! densiz.
CHP liler yapınca SANANEYSE velevki Osmanlıdada varsa o niye seni ilgilendiriyor. Hem Osmanlı ne alaka? Bugünkü CHP lilerin atalarıda Osmanlıda yaşamıyormuydu?
Aloooo CHP liler LGBT Eğitim merkezi kurmuş. Savunacaksan adam gibi savun, savunmayacaksan trollük yapma denli çay :)

Kardeşim boşver zaten seçmenlerinin çoğu bunu istedikleri için oy veriyorlar. Cehape deyip geç. Balonlar zaten iktidar olamıyorlar. Önümüzdeki seçimlerde reisin saldığı belediyeleri de kaybedecekler.

CHP liler yapınca SANANEYSE velevki Osmanlıdada varsa o niye seni ilgilendiriyor. Hem Osmanlı ne alaka? Bugünkü CHP lilerin atalarıda Osmanlıda yaşamıyormuydu?
Aloooo CHP liler LGBT Eğitim merkezi kurmuş. Savunacaksan adam gibi savun, savunmayacaksan trollük yapma denli çay :)
trollolololllolol o merkezi parçalara ayırıcam! ahlaksızlık yuvası kurmuşlar!

trollolololllolol o merkezi parçalara ayırıcam! ahlaksızlık yuvası kurmuşlar!
Yok ben destekliyorum. CHP ye Bursada oy vermiş tüm arkadaşlar çocuklarını gönderebilir :) Bak ciddiyim, oy verenlerine güzel hizmet. :)

insanların yönelimi önemli değil de bence bunlar önemli
maxresdefault.jpg

Ekran Görüntüsü (24).png

Ekran Görüntüsü (25).png

Ekran Görüntüsü (26).png

hala parti savunuculugu ve karalamasi yapiyorsunuz sizler yuzunden ulke yengec kovasina dondu yazik

Bu konu neden bu kadar ilgini çekti? Eşcinsellik doğaya aykırı olsa bile 100 yıllardır örneğini görüyoruz.

Bu konu neden bu kadar ilgini çekti? Eşcinsellik doğaya aykırı olsa bile 100 yıllardır örneğini görüyoruz.
Doğru örnekleri dünyada yüzyıllardır var. Ama konu insanların biyolojilerinden dolayı eleştirmek değil.

Konu: Çocukların eşcinsel yapılmaya çalışılması. Eskiden sapıklar yapıyordur, şimdilerde ise DEVLET kurumlarını ele geçirenler bu sapıklığı DEVLET ELİYLE yapmaya çalışıyor. Konu sadece bu....

LGBT eğitimini tamamlayan çocukları sence nasıl gerçek bir LGBT yapacaklar? Sence kendi rızasıyla tecavüz edecekleri Çocukları yetiştiriyor olabilirlermi?

Doğru örnekleri dünyada yüzyıllardır var. Ama konu insanların biyolojilerinden dolayı eleştirmek değil.

Konu: Çocukların eşcinsel yapılmaya çalışılması. Eskiden sapıklar yapıyordur, şimdilerde ise DEVLET kurumlarını ele geçirenler bu sapıklığı DEVLET ELİYLE yapmaya çalışıyor. Konu sadece bu....

LGBT eğitimini tamamlayan çocukları sence nasıl gerçek bir LGBT yapacaklar? Sence kendi rızasıyla tecavüz edecekleri Çocukları yetiştiriyor olabilirlermi?
Ensar vakfına ki olaylar ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,516
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri