AynenŞimdide CHP liler yapıyor. Koş trene istersen Bursaya gidemiyorsan en azından videolu trenci CHP milletvekillerine git
AynenŞimdide CHP liler yapıyor. Koş trene istersen Bursaya gidemiyorsan en azından videolu trenci CHP milletvekillerine git
banane yaposın ahahayt seninkiler yapmıyormu hahayt! benim tarafım belli. beni tanımadan konuşma! densiz.Şimdide CHP liler yapıyor. Koş trene istersen Bursaya gidemiyorsan en azından videolu trenci CHP milletvekillerine git
CHP liler yapınca SANANEYSE velevki Osmanlıdada varsa o niye seni ilgilendiriyor. Hem Osmanlı ne alaka? Bugünkü CHP lilerin atalarıda Osmanlıda yaşamıyormuydu?banane yaposın ahahayt seninkiler yapmıyormu hahayt! benim tarafım belli. beni tanımadan konuşma! densiz.
trollolololllolol o merkezi parçalara ayırıcam! ahlaksızlık yuvası kurmuşlar!CHP liler yapınca SANANEYSE velevki Osmanlıdada varsa o niye seni ilgilendiriyor. Hem Osmanlı ne alaka? Bugünkü CHP lilerin atalarıda Osmanlıda yaşamıyormuydu?
Aloooo CHP liler LGBT Eğitim merkezi kurmuş. Savunacaksan adam gibi savun, savunmayacaksan trollük yapma denli çay
Doğru örnekleri dünyada yüzyıllardır var. Ama konu insanların biyolojilerinden dolayı eleştirmek değil.Bu konu neden bu kadar ilgini çekti? Eşcinsellik doğaya aykırı olsa bile 100 yıllardır örneğini görüyoruz.
Ensar vakfına ki olaylar ne olacakDoğru örnekleri dünyada yüzyıllardır var. Ama konu insanların biyolojilerinden dolayı eleştirmek değil.
Konu: Çocukların eşcinsel yapılmaya çalışılması. Eskiden sapıklar yapıyordur, şimdilerde ise DEVLET kurumlarını ele geçirenler bu sapıklığı DEVLET ELİYLE yapmaya çalışıyor. Konu sadece bu....
LGBT eğitimini tamamlayan çocukları sence nasıl gerçek bir LGBT yapacaklar? Sence kendi rızasıyla tecavüz edecekleri Çocukları yetiştiriyor olabilirlermi?