- Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu alacaktım zaten fakat bunun siyahları düzgün göstermeme ve 180hz de çeşitli sıkıntıları olduğunu okudum hem yabancılarda hem tr de olmak üzere ve üstte bahsettiğim üzere geçen haftalarda alan 2 arkadaşımda bu kroniklerden muzdarip. Yine de teşekkür ederimAOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
Al bunu düşünme bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzgünce bir konu başlattım aradığım sorunun cevabı hariç farklı cevaplar verdiniz bunlara da güzelce yanıtlar verdim bu tavır ne tam olarak anlamadım. Belki bilgisayar başından biraz kalkarsanız daha sakin bir insan olabilirsiniz. İğnelemeli hakaretlerinize rağmen yine de teşekkür ederim.Sadece son 2 senede 20 farklı çeşit olmak üzere 150'den fazla monitör kullandım insanlar iyi ürün alsın diye naçizane tavsiye de bulunuyoruz ama böyle garip ve saçma yorumlar geliyor. Güle güle kullan kardeşim o monitörün kronik sorunu yok. Elektronik üründe insan kadar sorun olmuyor.