KRONİK SORUNLU SSD

KeremK038

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar daha az önce daha elime ulaşmamış pc min ssd sinin kronik sorunlu olduğunu öğrendim https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...ahUKEwju0-bJobPpAhVxxMQBHZ4-ANUQwzwICg&adurl=
benim pc 7 iş gününde kargoya verilecek denmişti yarın 7 iş günü oluyor artık iade işinde değilim zaten kişisel verilerim(ödevlerim dışında örn: foto ,video) laptopumuzda ve hardiskimizde bulunuyor kişisel verilerimiz. Her neyse ben bu ssd ye ne yaparsam o kronik sorunlarından kurtulabilirim. Şu an hayal kırıklığı da yaşadım. Herkes sistem toplamada bu ssd yi sık kullanıyordu . Abudllah Abi de kullanıyordu . Neyse ben ne yaparsam bu ssd nin sorunlarından kurtulabilirim. Biraz para biriktireyim 3-4 ay sonra yeni bir ssd ya da hdd alacaktım zaten. HELP

Kronik sorunlu diye sende aynı sorunu yaşayacak değilsin.Tüm sistemlerde kullanılmasının sebebi de iyi olduğundan değil.

Sık kullanılması bu ssdyi düzeltmez.Genel olarak sorunlu modellerde bile sıkıntısız ürünler ulaşabiliyor düşük ihtimalle olsa bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SU 630 da yaşamayanlar var.

Bende ki SU630 ve SU800 3'er ay dayandılar inşallah seninkinde böyle bir şey olmaz.

Bende ki 6 aydır sorun çıkartmıyor Abdullah abi Adata ile görüştüğünde o ssdlerin piyasadan çekildiğini söylemişlerdi.

Arkadaşlar daha az önce daha elime ulaşmamış PC min SSD sinin kronik sorunlu olduğunu öğrendim https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...ahUKEwju0-bJobPpAhVxxMQBHZ4-ANUQwzwICg&adurl=
benim PC 7 iş gününde kargoya verilecek denmişti yarın 7 iş günü oluyor artık iade işinde değilim zaten kişisel verilerim(ödevlerim dışında örn: foto ,video) laptopumuzda ve hardiskimizde bulunuyor kişisel verilerimiz. Her neyse ben bu SSD ye ne yaparsam o kronik sorunlarından kurtulabilirim. Şu an hayal kırıklığı da yaşadım. Herkes sistem toplamada bu SSD yi sık kullanıyordu . Abudllah Abi de kullanıyordu . Neyse ben ne yaparsam bu SSD nin sorunlarından kurtulabilirim. Biraz para biriktireyim 3-4 ay sonra yeni bir SSD ya da HDD alacaktım zaten. HELP
Hazır sistem aldıysan, içerisinde bu SSD var ve değiştirmek istiyorsan, firma ile iletişime geç.
Belki daha kargoya verilmemiştir. Belirttikleri süreden önce veya sonra işlem yapmış olabiliyorlar.
Sistem toplanmadan ürün değişimi veya benzer bir işlem yaparlar belki.

Kronik sorunlu SSD'de düşük şansla sağlam gelme şansı vardır. Sorunu düzeltmenin bir yolu yok. Billeşenlerden kaynaklı.
Her sistemde kullanıyor diye güvenemezsin. SSD ucuz olduğu ve ya anlaştığı firmalar zorunlu tuttuğu için her sistemde mevcut.
Kronik sorunlu SSD listesi;

Geri