drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,215
Dünkü monitör dimi hocam indirim deydiR24E daha iyidir.
Dünkü monitör dimi hocam indirim deydiR24E daha iyidir.
Lenovo 23.8 inç / Ktc 24.5 inçDün lenovo r24e aldım hocam iade mi etsem aynı fiyat 3650 ye düşmüştü kodla
Lenovo 23.8 inç / Ktc 24.5 inç
Lenovo %99 sRGB / Ktc %128 sRGB
Lenovo 300 cd m2 / Ktc 350 cd m2
Lenovo HDR yok / Ktc HDR 10 destekli
Lenovo 1 adet Hdmi (2.1), 1 adet DP / Ktc 2 adet Hdmi (2.0), 1 adet DP
Kağıt üstündeki özellikler açısından KTC daha üstün karar sizin tabi
Ktc kağıt üstünde üstde olsada güvenilmez diye düşünüyorumRehber: KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz monitör alınır mı?
Renk gamutu Fiyatına göre renk gamutu oldukça iyi. SRGB'nin tamamını almış, ayrıca volume değeride iyi. DCI-P3 ve adobe rgb renk gamutları da oldukça yüksek...techolay.net
Panel testleri burda var.Rehber: 180 Hz Lenovo Legion R24e alınır mı?
Parlaklık Maksimum parlak 237CD ölçülmüş, berbat bir değer. OLED monitör olmadığı sürece bu kadar düşük parlaklık kabul edilemez. Kontrast Kontrastı gayet iyi. Ortalama IPS Kontrast'ı 1000:1 iken bu monitör 1236:1 ölçülmüş. Renk Sıcaklığı...techolay.net
katılıyorum.Ktc kağıt üstünde üstde olsada güvenilmez diye düşünüyorum
Bazı özellikleri düşük olabilir ama yinede lenovo daha güvenilir duruyorRehber: KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz monitör alınır mı?
Renk gamutu Fiyatına göre renk gamutu oldukça iyi. SRGB'nin tamamını almış, ayrıca volume değeride iyi. DCI-P3 ve adobe rgb renk gamutları da oldukça yüksek...techolay.net
Panel testleri burda var.Rehber: 180 Hz Lenovo Legion R24e alınır mı?
Parlaklık Maksimum parlak 237CD ölçülmüş, berbat bir değer. OLED monitör olmadığı sürece bu kadar düşük parlaklık kabul edilemez. Kontrast Kontrastı gayet iyi. Ortalama IPS Kontrast'ı 1000:1 iken bu monitör 1236:1 ölçülmüş. Renk Sıcaklığı...techolay.net
O konularda ki testler kağıt üzeri değil ki. Profesyonel cihazlarla test edilmiş değerler. Sırf Çin'li diye güvenmemek çok saçma Lenovo'da Çin markası değil mi? KTC Samsung'a bile panel üreten bir marka.Ktc kağıt üstünde üstde olsada güvenilmez diye düşünüyorum
Reel test yani ktc yine tercih etmem gibi r24e iyi dediniz iade etmedim hocam iade edip ktc mi alsam ?O konularda ki testler kağıt üzeri değil ki. Profesyonel cihazlarla test edilmiş değerler.
R24E'nin gamut değerleri daha iyi ve pivot var.Reel test yani ktc yine tercih etmem gibi r24e iyi dediniz iade etmedim hocam iade edip ktc mi alsam ?
Fps oyunları için ideal mi hocamR24E'nin gamut değerleri daha iyi ve pivot var.