Sorunun monitörden olduğuna emin miyiz---- Arkadaşlar monitör Tamamen kapanmıyor.Açık Siyah ekranda kalıyor.Çözümünü bilen varsa yardım etsin ACİLLLL !!!!!!!!!!
pc den gelen kabloyu çekip kapamayı dener misin hocam---- Arkadaşlar monitör Tamamen kapanmıyor.Açık Siyah ekranda kalıyor.Çözümünü bilen varsa yardım etsin ACİLLLL !!!!!!!!!!
PC kapalıyken ekran açık kalıyor sorunun bu mu?DP kablosunu değiştirdim belki kablodandır diyede yine aynı durum var.
Ben monitörü elle manuel tam kapatabiliyorum zaten.Burdaki sorun uyku moduna girince yada ekran kapatma moduna girince windows.Tam kapanmıyor sadece siyah ekran oluyor monitör açık birşekildepc den gelen kabloyu çekip kapamayı dener misin hocam
Ekran kapanma ile uyku aynı şey değiller sistem uykuya tam geçmiyorsa yaşadığın şey normal (hata olarak normal)Bigisayar 5dk sonra ekran kapama moduna giriyor.Ama ekran tamamen gücü kesmiyor siyah bir ekran ama ekran açık kalıyor
Nasıl yani hocam bilgisayarı uykuya aldığımızda monitöründe otomatikman kendini uyku moduna alıp güç kesmesini beklememi gerekmiyor mu? Bence arkadaşın sistemle alakalı sıkıntısı yok ama detayına girmek lazım tabiiEkran kapanma ile uyku aynı şey değiller sistem uykuya tam geçmiyorsa yaşadığın şey normal (hata olarak normal)
Ekran kartın ne bios ayarların yapılı mı?
Ekran kapat : ekranı kapatır pc çalışmaya devam eder monitörün gücünü kestirir.Nasıl yani hocam bilgisayarı uykuya aldığımızda monitöründe otomatikman kendini uyku moduna alıp güç kesmesini beklememi gerekmiyor mu? Bence arkadaşın sistemle alakalı sıkıntısı yok ama detayına girmek lazım tabii