Yardım KTC 27″ H27E6 300Hz Ekran tam kapanmama SORUNU !!!!

LieblinQ

80+
Reaksiyon skoru
12
---- Arkadaşlar monitör Tamamen kapanmıyor.Açık Siyah ekranda kalıyor.Çözümünü bilen varsa yardım etsin ACİLLLL !!!!!!!!!!

---- Arkadaşlar monitör Tamamen kapanmıyor.Açık Siyah ekranda kalıyor.Çözümünü bilen varsa yardım etsin ACİLLLL !!!!!!!!!!
Sorunun monitörden olduğuna emin miyiz

pc den gelen kabloyu çekip kapamayı dener misin hocam
Ben monitörü elle manuel tam kapatabiliyorum zaten.Burdaki sorun uyku moduna girince yada ekran kapatma moduna girince windows.Tam kapanmıyor sadece siyah ekran oluyor monitör açık birşekilde

Bigisayar 5dk sonra ekran kapama moduna giriyor.Ama ekran tamamen gücü kesmiyor siyah bir ekran ama ekran açık kalıyor
Ekran kapanma ile uyku aynı şey değiller sistem uykuya tam geçmiyorsa yaşadığın şey normal (hata olarak normal)
Ekran kartın ne bios ayarların yapılı mı?

Ekran kapanma ile uyku aynı şey değiller sistem uykuya tam geçmiyorsa yaşadığın şey normal (hata olarak normal)
Ekran kartın ne bios ayarların yapılı mı?
Nasıl yani hocam bilgisayarı uykuya aldığımızda monitöründe otomatikman kendini uyku moduna alıp güç kesmesini beklememi gerekmiyor mu? Bence arkadaşın sistemle alakalı sıkıntısı yok ama detayına girmek lazım tabii

Nasıl yani hocam bilgisayarı uykuya aldığımızda monitöründe otomatikman kendini uyku moduna alıp güç kesmesini beklememi gerekmiyor mu? Bence arkadaşın sistemle alakalı sıkıntısı yok ama detayına girmek lazım tabii
Ekran kapat : ekranı kapatır pc çalışmaya devam eder monitörün gücünü kestirir.
Uykuya geçir : donanımı sleepe alır kapatmaz ama en düşük güç halinde bırakır.
1765059409632.webp

Eğer uyku ayarları biosta hatalıysa yani pc sleepe geçmek yerine hazır olda bekliyorsa bu ayarların hatalı olmasından kaynaklı. Ekran açık kalıyorsa sistem uyumuyordur. Bunu cpu çalışma zamanından anlayabilir. Uyku durumunda uyanmayı iptal etmesi lazım uyuduğunda sistemin kendini kapatıp güç tuşu dışında hiçbir şeyden etkilenmemesi lazım.
1765059486253.webp

Geri