Hocam sizin önceki monitörlerde de ölü piksel gibi sorunlar vardı sanırım doğru mu? Öyle dediniz diye hatırlıyorum. Çok şanssız görünüyorsunuz. Bence olmuyorsa internetten almayın mağazadan alın yorulduğunuza değmez.sinerjiden bu monitörü iki ayrı adrese sipariş şeklinde 6 kere değiştirdim süreç kısaca şöyle: hepsinde ölü piksel çoğunda da coil whine vardı 3 kez değiştirdiler sonunda iade, sonraki işte farklı adrese söyleme nedenim ise ilk 3 monitörden sonra yine değişim istediğimde site sahibimidir yöneticisimidir nedir aradı ve bayağı kavgacı bi tavırla değişim yapmayacaklarını uğraştırmamam gerektiğini söylediler, iade için 3 haftaya yakın bekletip iade ettiler sonra sevgilimin adına satın aldım ve gelen monitörde yine ölü piksel vardı değişim için yolladık ve bu seferde bana açılmış ölü pikselli coil whineli sanırım ilk siparişlerimde değişime yolladığım monitörü yolladılar. açık monitör yollamışsınız dediğimde ise dalga geçer gibi “depo calısanlarımızın gözünden kacmıs kontrol amaclı acmıslar ölü pikseli görmeden yollamışlar” dediler. beyaz setup kuruyorum diye çabaladım bu arada yoksa başka amacım yoktu farklı beyaz monitör olmadığı için. en son artık iade verdim oled g6 alacağım. siteye bulaşmayın demek istemem, belki de bilerek kusurlu ürün satıyorlardır bilemem son yaptıkları gerçekten saygısızca ama monitör kronik sanırım. @Tayfunns hocam önermişti 2-3 ay öncesinde, ozamandan beri değişime koşturuyorum düşün hocam. yaşadığım sorunları detaylıca konu açsam çok kişi bilinçlenir biliyorum ama ölü pikseli felan benim kadar dikkatli kafaya takan yoktur sanırım.
H27E6 TR ye geldi onda da bir kaçay öncesine ait bozulmaya alakalı şikayetler var. Kronik olup olmadıgıdı bilmiyorum. Ama test sonuçları Philips den iyi.
Monitörün tipini beğenir misiniz bilmiyorum. Eğer internetten alacaksanız bu denenebilir gibi.