Küba superlight mı? RKS Cruiser 200 mü?

BurakBal

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
Bütçe
70000
Sizce hangisi? Motor alacağım. Başka öneriniz var mı?

Sanırım cruiser tercih ediyorsunuz sadece?
Evet sadece cruiser.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç yıldır ilgim var ancak yeni alabilmeye imkanım oldu. Çok bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim. Maks bütçe 70k. İlk motorum olacak.

Regal raptor bakılabilir
Maksimum kaç km olmalı sizce?

Biraz baktım da küba superlight 125cc alırsam neredeyse sıfır motor alabiliyorum bu bütçeye ama 125cc olması düşündürtüyor.

Biraz baktım da küba superlight 125cc alırsam neredeyse sıfır motor alabiliyorum bu bütçeye ama 125cc olması düşündürtüyor.
20 bin km'e kadar falan. Çok kaliteli değiller ama bu bütçede dd150 tavsiye ederim

hava soğutmalı 10 beygir 8 nm tork 160 kilo. Gücüne göre kilosu fazla ama zaten cruiserlar çok uçayım kaçayım motoru değildir, keyiflik. 125cc zaten ölü hacimler bir de 160 kilo olunca hiç gitmez, hava soğutmalı çok yola gelmez. raptor 12 beygir 130 kilo ama baktım fiyatları ve kmleri güven vermiyor. Sıfıra yakın makine almak daha mantıklı ama pek bir şey beklemeyin sadece motoru öğrenir şekline bakıp fıtı fıtı gezersiniz.

hava soğutmalı 10 beygir 8 nm tork 160 kilo. Gücüne göre kilosu fazla ama zaten cruiserlar çok uçayım kaçayım motoru değildir, keyiflik. 125cc zaten ölü hacimler bir de 160 kilo olunca hiç gitmez, hava soğutmalı çok yola gelmez. raptor 12 beygir 130 kilo ama baktım fiyatları ve kmleri güven vermiyor. Sıfıra yakın makine almak daha mantıklı ama pek bir şey beklemeyin sadece motoru öğrenir şekline bakıp fıtı fıtı gezersiniz.
Sonuç olarak Regal Raptor DD150 mi öneriyorsunuz?

bu nasıldır?

600cc altı chopper'a binilmemesi taraftarıyım chopper'dan zevk almak için silindir sayısı ve türü önemli bence.

regal raptor alınabilir bu arada çinli falan ama fena değil güzel blok ürettiler bi ara. şu an bilmiyorum ne durumdalar.

600cc altı chopper'a binilmemesi taraftarıyım chopper'dan zevk almak için silindir sayısı ve türü önemli bence.

regal raptor alınabilir bu arada çinli falan ama fena değil güzel blok ürettiler bi ara. şu an bilmiyorum ne durumdalar.
Başlangıç olarak alınmaz mı? Bir yerden alışmam lazım sonuçta.

Başlangıç olarak alınmaz mı? Bir yerden alışmam lazım sonuçta.
başlangıç olarak denge merkezi altta ve oldukça ağır bir motor türü olan chooper ile başlamak hiç doğru bir karar değil.

başlangıç olarak denge merkezi altta ve oldukça ağır bir motor türü olan chooper ile başlamak hiç doğru bir karar değil.
Chopper dışında diğer motorlara karşı bir ilgim yok. Chopperlar arasında başlangıç için iyi olmaz mı peki? Bu arada RKS Cruiser 250cc değil mi? Onun ne gibi eksileri var?

Chopper dışında diğer motorlara karşı bir ilgim yok. Chopperlar arasında başlangıç için iyi olmaz mı peki? Bu arada RKS Cruiser 250cc değil mi? Onun ne gibi eksileri var?
tarz meselesi 600cc altı haz vermez bana göre tabi sen tercih etmek istersen kendi kararın. baslangıc ıcın daha hafıf bır motosıklet olması bana göre şart.

chooper 'da viraj yapamazsın temel viraj teknikleri'ni çalışamazsın şehir içinde motosiklet'i atletik kullanamazsın. uzar gider liste. 125cc yada 250cc bir naked ile motorcu serüvenine başlar 1-3 sene arası kullanır chooper'a geçersin.

Geri