Neler Yeni

Kubital Tünel Sendromu Nasıl Geçer?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,116
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Sol dirseğimden elime kadar uyuşukluk ve güç azalması mevcut. Birçok makale okudum, dirseğin 90 derece olacak şekilde uzun süre kalmasından ötürü bu sinir sıkışması meydana geliyormuş. Önerilen egzersizler geçici çözüm sunabiliyor sadece. Kolumu aynı pozisyona getirdiğimde uyuşukluk artıyor. Ne dayanıksız ve zayıf genetiğim var benim..

Doktoruma mesaj ilettim, ondan dönüş bekliyorum. Bu esnada da foruma konu açmak istedim.

Mesaj yazdığım kişi devlet hastanesinde görevini oldukça iyi bir şekilde yerine getiren beyin ve sinir cerrahı.

Ekran görüntüsü 2024-01-13 100642.png

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,765
İsim
uwu
Benimde sol kolum ağrıyor ama kolumu kıtlatınca ağrısı azalıyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,116
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde sol kolum ağrıyor ama kolumu kıtlatınca ağrısı azalıyor

Bendeki geçmek bilmiyor.. Milletin üstünden kamyon, traktör geçer, 6 - 7 metreden yere düşerler, ağır kaza geçirirler ciddi bir şey olmaz.
Benim narin vücudum da "Ne yapsam da sıkıntı çıkarsam?" diye beni yoruyor.

Şu cyborg olayı bir yaygınlaşsın ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Tüm vücudu bırakıp kenara atmak lazım kafa hariç. :D

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,765
İsim
uwu
Bendeki geçmek bilmiyor.. Milletin üstünden kamyon, traktör geçer, 6 - 7 metreden yere düşerler, ağır kaza geçirirler ciddi bir şey olmaz.
Benim narin vücudum da "Ne yapsam da sıkıntı çıkarsam?" diye beni yoruyor.

Şu cyborg olayı bir yaygınlaşsın ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Tüm vücudu bırakıp kenara atmak lazım kafa hariç. :D
Hocam o olayları yaşayanlar artık vücut nasıl ortamda kaldıysa alışmış artık bizler gibi değil kemik yapıları

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,116
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Hocam o olayları yaşayanlar artık vücut nasıl ortamda kaldıysa alışmış artık bizler gibi değil kemik yapıları

İmrenmemek elde değil. Hayır yani olabildiğince sağlığıma dikkat ediyorum. Stres mi hepsini körüklüyor, anlamıyorum ki..

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,116
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Düşündüğüm gibi kubital tünel sendromu mevcut. EMG yapılmasını rica ettim doğrulamak için ve yanılmadım..

lebron23

80+ Bronze
Sol dirseğimden elime kadar uyuşukluk ve güç azalması mevcut. Birçok makale okudum, dirseğin 90 derece olacak şekilde uzun süre kalmasından ötürü bu sinir sıkışması meydana geliyormuş. Önerilen egzersizler geçici çözüm sunabiliyor sadece. Kolumu aynı pozisyona getirdiğimde uyuşukluk artıyor. Ne dayanıksız ve zayıf genetiğim var benim..

Doktoruma mesaj ilettim, ondan dönüş bekliyorum. Bu esnada da foruma konu açmak istedim.

Mesaj yazdığım kişi devlet hastanesinde görevini oldukça iyi bir şekilde yerine getiren beyin ve sinir cerrahı.

Alıntıyı görüntüle
Bu konu beyin sinir cerrahisinin alanı değil. Ftr alanı tam senin derdine çözüm olur. Egzersizler oluyor geçmiyor deme, işini doğru yapan bir hekimin egzersizlerini düzgün takip edersen çok yüksek ihtimalle geçer.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
hocam öncelikle geçmiş olsun. Üstteki arkadaş hem haklı hem de durum biraz farklı. Ftr sizin durumunuzdaki bir kişinin ilk baş vurması gereken yer. cerrahi olmayan kısmıyla ftr ilgileniyor ve uyguladığı tedavilerin başarı şansı da yüksek ancak durum bu tedavilerle geçmezse ve operasyon gerekecek olursa bunu da beyin ve sinir cerrahisi yani nöroşiruji yapıyor. Ancak dediğim gibi ilk gitmeniz gereken yer ftr, cerrahi bir operasyon için acele etmenizi önermem çok daha basit tedaviler ile geçebiliyor bu tarz durumlar

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,724
İsim
Fatih
Sol kolda güç azalması ve uyuşma bende de oluyor. Bir goruneyim diyecegim de çok uzun iş ya.

Vandam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caspian
Hocam üstünden bir sene geçmiş nasıl oldunuz?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,116
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Hocam üstünden bir sene geçmiş nasıl oldunuz?

Dirsek birkaç saat 90 derece açıda durduğunda tekrar edebiliyor ama kalıcı olmuyor, 10 - 15 dakika içerisinde geçiyor. Bu herhangi bir rahatsızlık değil esasında. Sürekli hareketli olmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,158
Üyeler
170,124
Son üye
Fuji
Top Bottom