Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Güzelmiş hem performansı çok iyi hem vram açısından rahat hemde 5600le darboğaz olmaz uyguna bulsaydım 6700 düşünüyordum ama xt olmayan
Onlarda güzel ama ne yazık ki fahiş fiyatlılar artık. 6-7k iken alınırdı şu an sanırım 9k altına teminini pek bulmak imkansız xt modellerinin. Monitör 2k olmasa hiç gidip uğraşmazdım ama tam verim alayım dedim. Senin sistem ne kanka.

Onlarda güzel ama ne yazık ki fahiş fiyatlılar artık. 6-7k iken alınırdı şu an sanırım 9k altına teminini pek bulmak imkansız xt modellerinin. Monitör 2k olmasa hiç gidip uğraşmazdım ama tam verim alayım dedim. Senin sistem ne kanka.
Rx6600 ryzen 5500 16 gb ram

Kanka sence hangi rtxe denk rx6600, biraz bakındım 2060s diye öğrendim ne dersin
Bana kalırsa bir geçiş yapacaksan 4000 serisinden aşağı olmasın onun dışında 3070 falan sıfr nvidia diye çok yukarlarda geaziyor şahsi düşüncem. 2000 çok eskidi artık.

Bana kalırsa bir geçiş yapacaksan 4000 serisinden aşağı olmasın onun dışında 3070 falan sıfr nvidia diye çok yukarlarda geaziyor şahsi düşüncem. 2000 çok eskidi artık.
Kanka diyorum ki rx6600 hangi rtx kartıyla eşdeğer güçte, geçersem 3060 düşünüyorum bu arada olmazsa 6700xt de çok iyi

Kanka küçük kuzenlerim var kuzenimin çocukları hem zapdetmesi zor hem bozarlar diye düşünüyorum o yüzden bilgisayar rx 6600 ryzen 5500 ilk bilgisayarım ve para biriktirerek aldığım için biraz hassasım sanırım, yanlış anlaşılmakta istemiyorum cimrilikten falan değil
PC seninse kendin çalışıp aldıysan akrabanın çocuğuna yem etmeye gerek yok ben babama bile vermiyorum

Hiç bir şeyimi paylaşmam.

Hdjsjdıedıwodoe aslında normalde paylaşmayı severim de bir şey bozsunlar istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 biraz daha güçlü kalıyor sanırım
Evet ama Rtx olarak en yakın rakibi o, 6600xt de diyebiliriz.

Geri