Yardım 5060ti ve 7500f sistem toplamak istiyorum yardım

Reaksiyon skoru
136
Bütçe
40000
Arkadaşlar genelde warzone ve cod oynuyorum bunun için ddr5 sistem toplamak istiyorum forumdaki arkadaşlar ddr4 toplama diye bilgi verdi
Bütçe sadece kasa için 40k bu ekran kartı ve işlemci üzerinden hangi donanımları almalıyım bana uzun vadede sorun çıkartmayacak bilgi verir misiniz ?

hocam selamlar bende sizinle aynı sistemi topluyorum.
Anakart: Asus Prime B650M-R / B650M-K
SSD: Kioxia Exceria Plus G3 ve / veya Exceria Pro
RAM: Patriot Viper Venom 1×16
Kasa: MSI Mag Force 120A 650W 80+ Bronze

Bu şekilde diziyorum ben. Bütçenizi birazcık aşacaktır belki ama indirim vesaire kovalayarak dengeleyebilirsiniz sanırsam.

Arkadaşlar genelde warzone ve cod oynuyorum bunun için ddr5 sistem toplamak istiyorum forumdaki arkadaşlar ddr4 toplama diye bilgi verdi
Bütçe sadece kasa için 40k bu ekran kartı ve işlemci üzerinden hangi donanımları almalıyım bana uzun vadede sorun çıkartmayacak bilgi verir misiniz ?
anakart asus prime b650m-k
ram XPG Lancer RGB 1x16
ssd Kioxia Exceria Plus G3 1tb
işlemci soğutucu Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB

bende aynı sistemin bu hali var memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım daha tabi ben biraz ışık falan olsun diye soğutucuyu rami rgb tercih ettim sen bütçeyi kısmak için rgb olmayan hallerini alabilirsin

anakart asus prime b650m-k
ram XPG Lancer RGB 1x16
ssd Kioxia Exceria Plus G3 1tb
işlemci soğutucu Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB

bende aynı sistemin bu hali var memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım daha tabi ben biraz ışık falan olsun diye soğutucuyu rami rgb tercih ettim sen bütçeyi kısmak için rgb olmayan hallerini alabilirsin
PC hocası işi bozdu ya ekimde 5060ti fp sistem gelecek diyor

Geri