DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
Max 1k ya kadar bütçem var %60 klavye önerilerinizi bekliyorum genelde LoL valo tarzı oyunlar oynuyorum ona görede switch önerisi yaparsanız iyi olur
Max 1k ya kadar bütçem var %60 klavye önerilerinizi bekliyorum genelde LoL valo tarzı oyunlar oynuyorum ona görede switch önerisi yaparsanız iyi olur
hocam banada 800 lira bandında %60 bişey önerir misiniz? ?![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...&sprefix=geeky+gk,electronics,129&sr=1-3&th=1 Brown switch nays ile alırsan 780 civarına gelir.hocam banada 800 lira bandında %60 bişey önerir misiniz? ?
Teşekkürler başka öneriler varsa onları da alabilir miyim?![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
bütün ekipmanları beyaz yapmaya çalışıyorumda sizce bekleyeyimmi yoksa riske girmeden alayımmı bunu
Şuanlık yok Yurtdışından nays ile vs anca yapabilirimTeşekkürler başka öneriler varsa onları da alabilir miyim?
bütün ekipmanları beyaz yapmaya çalışıyorumda sizce bekleyeyimmi yoksa riske girmeden alayımmı bunu
fizzde galiba outemu switchler var şimdiki, klavyemde oldugu gibi çok çabuk bozuldu switch leri geeky nin switchleri nasıldır uzun süre götürürmü beniŞuanlık yok Yurtdışından nays ile vs anca yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Geeky huano alabilirsin. Redragon hot swap diye ilerde değiştirirsin diye yollaım.fizzde galiba outemu switchler var şimdiki, klavyemde oldugu gibi çok çabuk bozuldu switch leri geeky nin switchleri nasıldır uzun süre götürürmü beni
bide dierya var hocam buda öneriliyodu galiba ortalama aynı fiyatlara geliyo sizce hangisiGeeky huano alabilirsin. Redragon hot swap diye ilerde değiştirirsin diye yollaım.
Geeky daha mantıklıbide dierya var hocam buda öneriliyodu galiba ortalama aynı fiyatlara geliyo sizce hangisi