kucuksamuray103
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Bütçe
- 700
Merhabalar bütçem 700 TL. Küçük, claw grip ve mümkün olursa beyaz bir fare almak istiyorum. . Önerilerinizi bekliyorum.
viper miniMerhabalar bütçem 700 TL. Küçük, claw grip ve mümkün olursa beyaz bir fare almak istiyorum. . Önerilerinizi bekliyorum.
viper mini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deathedder v2 mini
Tasarımdan başka farkları var mı acabadeathadder v2 mini
çok fazla yok fakat deth daha fazla kullanılıyor gördüğüm kadarıyla trdeTasarımdan başka farkları var mı acaba
yok. bide grip tape varTasarımdan başka farkları var mı acaba
Deathadder v2 mini kullanıcısı olarak kesinlikle buMerhabalar bütçem 700 TL. Küçük, claw grip ve mümkün olursa beyaz bir fare almak istiyorum. . Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam hk gaming mira serisini satıyorlar bence çok güzel mouse ama diğerleriyle farkını bilemem bütçeniz yüksek olduğu için daha iyi sensörlü vardır büyük ihtimal.Küçük sade istiyorsanız mira s bakabilirsiniz ben ondan kullanıyorum.Merhabalar bütçem 700 TL. Küçük, claw grip ve mümkün olursa beyaz bir fare almak istiyorum. . Önerilerinizi bekliyorum.
knk daha iyisi alınır 700tl'eDeathadder v2 mini kullanıcısı olarak kesinlikle bu
delux m800 wireless 3335'li modelini al. itopya mağazasında orochi v2 800'dü duruyosa o daha iyi olurMerhabalar bütçem 700 TL. Küçük, claw grip ve mümkün olursa beyaz bir fare almak istiyorum. . Önerilerinizi bekliyorum.
Zaten deathadder v2 mini 280 tl falan ben çok memnunum fps oyunlarında. Click i baya iyi parmağımın ağırlığı ile bile tıklıyor buda refleks açısından baya öne geçiriyor. Bildiğim kadarı ile zaten 0.2 ms mouseknk daha iyisi alınır 700tl'e
delux m800 wireless 3335'li modelini al. itopya mağazasında orochi v2 800'dü duruyosa o daha iyi olur