Sahibinden param güvende ile girilir herhalde en ucuz. Hepsiburada gibi sitelere girmek için şirketin olması gerek.En kolay ve en ucuz yolla nasıl girilir?
Yok canım tabi ki oraları düşünmedim bile zaten.Sahibinden param güvende ile girilir herhalde en ucuz. Hepsiburada gibi sitelere girmek için şirketin olması gerek.
ne kadar küçükEn kolay ve en ucuz yolla nasıl girilir?
Komik görünebilir ama -zaten site falan sıfırdan olmayacağı için- 400-500 tl düşündüm başta.ne kadar küçük
O ne ? Nasıl yapılıyor?Dropshopiing yapabilirsin eBay üzerinden. Bu işe bende başlayacağım. Fazlasıyla kar edebilirsin.
Max 5 sipariş sınırına takılmadan AliExpress kullanabilirsin. Mesela 5 tane X3440 alıp satılabilir. Eski nesil birkaç işlemci daha yurtdışında ucuz ülkede pahalı.Yok canım tabi ki oraları düşünmedim bile zaten.
Ama ucuz yoldan kastım, en ucuz hangi ürünlerden kar sağlarım? Ne satabilirim?
Daha sonrasında bu ürünleri nerden tedarik edeceğim?
yok ya kaç yaş için dedim valla ben fiverrda çalışacağım ve kendi oyun sunucularımı açacağımKomik görünebilir ama -zaten site falan sıfırdan olmayacağı için- 400-500 TL düşündüm başta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ne ? Nasıl yapılıyor?
Örneğin aliexpresste satılan bir ürünü amazonda daha yüksek bir fiyata satışa koyuyorsun siparişi de müşterinin adresine aliexpressten sipariş ediyorsunO ne ? Nasıl yapılıyor?
Anlamadım neyi soruyorsun?yok ya kaç yaş için dedim valla ben fiverrda çalışacağım ve kendi oyun sunucularımı açacağım
Ben 20 dolara tasarım siparişi alacağım daha sonra bizim ülkede birine yaptırıp o adama göndereceğimÖrneğin aliexpresste satılan bir ürünü amazonda daha yüksek bir fiyata satışa koyuyorsun siparişi de müşterinin adresine aliexpressten sipariş ediyorsun
Yaş yaşAnlamadım neyi soruyorsun?
17Yaş yaş