Kuduz aşısı olmalı mıyım ?

Reaksiyon skoru
1
Sürekli kedileri seven ve besleyen birisiyim. Geçen günlerde bir kediyi severken elim dişine değdi ve elime salya bulaştı . Herhangi bir ısırma olmadı fakat benim elimde bazen yaralar olabiliyor ve bu olay olduğunda elimde yara olup olmadığını hatırlayamıyorum. 6 gün önce elimde ufak bir yara fark ettim fakat bu olayın yaşandığı gün var mıydı emin değilim . Sizce aşı olmalı mıyım?

Sürekli kedileri seven ve besleyen birisiyim. Geçen günlerde bir kediyi severken elim dişine değdi ve elime salya bulaştı . Herhangi bir ısırma olmadı fakat benim elimde bazen yaralar olabiliyor ve bu olay olduğunda elimde yara olup olmadığını hatırlayamıyorum. 6 gün önce elimde ufak bir yara fark ettim fakat bu olayın yaşandığı gün var mıydı emin değilim . Sizce aşı olmalı mıyım?
Her şeyden önce sağlık en önemlisidir.
Kesinlikle yap.

Bence riske atmaya değmez bir an önce aşı ol derim. Semptomlar görüldükten sonra tedavisi olmayan bir hastalığa riske atmaya hiç değmez

yani ev kedinse aşıları felan varsa çok gerek yok ama sokak kedisi felan ise direk ol

6 günde bir şey çıkardı herhalde telaş edilecek bir şey yok ama aşını ol

sokakta bi kediye elimle mama verirken parmağımı ısırmıstı bişey olmadı suana kadar 2 ay oldu bundan sonra da olmaz herhalde

Olmalisin

Kuduz uzun süre boyunca semptom göstermeyebilir, olası temas beyine ne kadar yakınsa o kadar tehlikelidir. Aşı olmak en mantıklısı, mümkünse bu kediyi de bulman gerekecek, bu işin prosedürü gereği işine yarayacaktır.

Riske atma laaa
çok ölümcül olabiliyor bu hastalık
Hemen bas git hadi mesaj fln yazma buraya çabuk git

Geri