Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
EvetFişin yanında mı?
Fakat küf noktası asla gözükmüyor paketi açmadan etiketin altında kalmış açmadan nasıl öğrenebilirdim kiPaketi açtıysan almazlar.
Nornalde almaları gerek ama işlerini düzgün yapmıyorlar.
İnatla almazlarsa şikayet edebilirsin, gerekli işlem yapılır.
Git bi sor bakalım, almalılar. Paketin açılmasını bahane etmemeleri lazım, paket kapalı olsa geri mi satacaklar?
Her türlü farketmez, sana defolu ürünü kaliteli diye satıyorlar.Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat küf noktası asla gözükmüyor paketi açmadan etiketin altında kalmış açmadan nasıl öğrenebilirdim ki
Nereye şikayet edebilirim pekiHer türlü farketmez, sana defolu ürünü kaliteli diye satıyorlar.
Git iade et fişinle beraber, muhtemelen almayacaklardır, gidip şikayet edebilirsin.
Fişinizle birlikte gidin söyleyin almaları gerekiyor10 dakika önce onur marketten cheedar peyniri aldım eve gelip açtım fakat tarihi geçmemiş olmasına rağmen küflenmiş ne yapmam gerekiyor geri götürürsem iade alırlar sanırım ?
174 numarasına şikayet edebilirsin.Nereye şikayet edebilirim peki
Tarım ve ormancılık bakanlığına mı şikayet ediliyor174 numarasına şikayet edebilirsin.
Önce git ve iade etmeyi dene herkes hata yapmış olabilir ama bilerek yapıldıysa bunu göze alarak yapmışlardır senden o ürünü almazlar.
Fişinizle beraber iade veya değişim talebinde bulunun eğer yapmazlarsa tüketici hakem heyetine şikayet edin10 dakika önce onur marketten cheedar peyniri aldım eve gelip açtım fakat tarihi geçmemiş olmasına rağmen küflenmiş ne yapmam gerekiyor geri götürürsem iade alırlar sanırım ?
EvetTarım ve ormancılık bakanlığına mı şikayet ediliyor
Ücret iadesi aldım yine de bilgilendirme için teşekkürler