Biraz pimpiriklendim. Yulaf ile süt almıştım dükkanda yemek için. Ucunu maket bıçağı ile açtım. Sütün paketini kestigim yerdende lıkır lıkır içtim. Sonradan küflü olduğu aklıma geldi. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
ölmediysen sıkıntı yokBiraz pimpiriklendim. Yulaf ile süt almıştım dükkanda yemek için. Ucunu maket bıçağı ile açtım. Sütün paketini kestigim yerdende lıkır lıkır içtim. Sonradan küflü olduğu aklıma geldi. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
seni öldürmeyen şey güçlendirir, sorun yok afied.Biraz pimpiriklendim. Yulaf ile süt almıştım dükkanda yemek için. Ucunu maket bıçağı ile açtım. Sütün paketini kestigim yerdende lıkır lıkır içtim. Sonradan küflü olduğu aklıma geldi. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
daha ölmedik hocamölmediysen sıkıntı yok
saolun hocam bişeyler yiyorsanız sizede afied.seni öldürmeyen şey güçlendirir, sorun yok afied.
bende öyle biliyordum birkaç kişiye danıştım aşın varsa bişey olmaz dediler. genede bi sorim dedim.Hocam küf genelde solunduğunda ve kana karıştığı zaman tehlike arz eder. İçmeyle pek bir şey olacağını sanmıyorum.