Neler Yeni

Kulağımda ses aniden gidiyor ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Bilgisayara kulaklığı takıyorum ses geliyor sonra oyuna giriyorum ortasında aniden gidiyor hemde hiç bir şey yapmama rağmen sonra kulaklık takılı iken içide ceviriyorum belli bir yere gelince ses geliyor acaba neden böyle???

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yenimi aldınız?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Bilgisayara kulaklığı takıyorum ses geliyor sonra oyuna giriyorum ortasında aniden gidiyor hemde hiç bir şey yapmama rağmen sonra kulaklık takılı iken içide ceviriyorum belli bir yere gelince ses geliyor acaba neden böyle???
Kardeşim çoğu kulaklıkta rastladığım bir dırum benim merak etme önemli bir sorun değil. Bazıları yazısı alta ya da arkaya geldiğinde ses vermeyi kesiyor. Yazı üste gelecek şekilde fiş yerini çevirince düzeliyor. Ya da yazı yoksa bile doğru tarafı çevirip getirdiğinde düzeliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır 2. El aldım ne sıkıntısı var acaba ?
Hatta sorun değil philips kulaklığım var 150 TL lık onda bile aynı şey oluyor arada

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim çoğu kulaklıkta rastladığım bir dırum benim merak etme önemli bir sorun değil. Bazıları yazısı alta ya da arkaya geldiğinde ses vermeyi kesiyor. Yazı üste gelecek şekilde fiş yerini çevirince düzeliyor. Ya da yazı yoksa bile doğru tarafı çevirip getirdiğinde düzeliyor.
Aynı kulaklığı telefona takıyorum hiç bi sıkıntısı yok ama pc de sıkıntı oluyor bide oyun içinde kulaklığa hiç dokunmasam bile bi anda ses gidiyor?

Hatta sorun değil philips kulaklığım var 150 TL lık onda bile aynı şey oluyor arada
Bende de philips var ?

Bende ki bu:

Sende ki de bundan mı?

Ekler

• 20200711_032553.jpg
    20200711_032553.jpg
    552.1 KB · Hit: 34
  • 20200711_032547.jpg
    20200711_032547.jpg
    614.2 KB · Hit: 43

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Başlığı düzeltin.
Bu tarz başlıklar yasak.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Aynı kulaklığı telefona takıyorum hiç bi sıkıntısı yok ama PC de sıkıntı oluyor bide oyun içinde kulaklığa hiç dokunmasam bile bi anda ses gidiyor?

Bende de philips var ?

Bende ki bu:

Sende ki de bundan mı?
Hahaha aynı kulaklık 😃 bence kulaklıkta herhangi bir sorun yok kardeşim. Bazen olabiliyor böyle şeyler. Kafana takma derim. Sesin gittiği zamanda tam olarak ne oldu onu bulursan o durumun tekrarlanmasını önlersin oljr biter. Mesela ben Philips yazısını ne zaman terse getirsem ses gider. Yazıyı hep üste bakacak (bana bakacak) şekilde ayarlıyorum.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hahaha aynı kulaklık 😃 bence kulaklıkta herhangi bir sorun yok kardeşim. Bazen olabiliyor böyle şeyler. Kafana takma derim. Sesin gittiği zamanda tam olarak ne oldu onu bulursan o durumun tekrarlanmasını önlersin oljr biter. Mesela ben Philips yazısını ne zaman terse getirsem ses gider. Yazıyı hep üste bakacak (bana bakacak) şekilde ayarlıyorum.
Sorun şu ki aynı kulaklık telefonda hiç bi şekilde sıkıntı çıkarmıyor acaba diyorum bilgisayarın ses kartı fln mı bozuk bilmiyorum ? Bazıları ses kartını güncelle fln dedi olur mu sence ?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Sorun şu ki aynı kulaklık telefonda hiç bi şekilde sıkıntı çıkarmıyor acaba diyorum bilgisayarın ses kartı fln mı bozuk bilmiyorum ? Bazıları ses kartını güncelle fln dedi olur mu sence ?
Kardeşim ben kulaklığın kendisinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı sorunu laptop da ve masaüstünde yaşadım masaüstü PC yeni ve tüm donanımlar güncel. Kulaklık telefon kulaklığı zaten, bence öyle bunun için PC bazen algılayamıyor olabilir. Driverını güncelle kullanmaya devam et

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Kardeşim ben kulaklığın kendisinden kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum. Çünkü aynı sorunu laptop da ve masaüstünde yaşadım masaüstü PC yeni ve tüm donanımlar güncel. Kulaklık telefon kulaklığı zaten, bence öyle bunun için PC bazen algılayamıyor olabilir. Driverını güncelle kullanmaya devam et
Yani kulaklık değişirse sıkıntı düzelir diyorsun öyle mi ?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Yani kulaklık değişirse sıkıntı düzelir diyorsun öyle mi ?
Yani PC kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum

Aynı kulaklık ile 2 3 PC kullandım ve ara ara bahsettiğin sorunu yaşıyorum

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç

Peki sende şöyle oluyormu ses geliyor tamam mı sonra Sen kulaklığa ellemesen bile dokunmasan bile bi anda sebepsizce tık diye gidiyor sende bu oluyormu ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç

?

Top Bottom