Neler Yeni

Yardım Kulağımda sivilce gibi yara çıktı kulaklık yüzünden mi?

siyabent

80+ Bronze
airpodsum var
20 gün yatmıştı kullanmadım bu 20 günden öncede bir kez annem takmıştı kulaklığı ve sonra kutusuna koydum 20 gün yattı öyle geçenlerde çıkardım taktım ve annemin kulağına taktığı kulaklığı taktım iki üç gün sonra sivilce gibi yara çıktı kulağımın dıştan iç kısmında
annemde kulak mantarı ve kulak zarı delinmesi vardı ameliyat olmuştu
bende normalde çok titizimdir ama o gün silmeden kullandım acaba ondan kaynaklı mı oldu dostlar bi doktora görünmelimiyim

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
berkay
airpodsum var
20 gün yatmıştı kullanmadım bu 20 günden öncede bir kez annem takmıştı kulaklığı ve sonra kutusuna koydum 20 gün yattı öyle geçenlerde çıkardım taktım ve annemin kulağına taktığı kulaklığı taktım iki üç gün sonra sivilce gibi yara çıktı kulağımın dıştan iç kısmında
annemde kulak mantarı ve kulak zarı delinmesi vardı ameliyat olmuştu
bende normalde çok titizimdir ama o gün silmeden kullandım acaba ondan kaynaklı mı oldu dostlar bi doktora görünmelimiyim
kulak mantarı genelde sıcak , nemli ve tozlu yerlerde yetişir yani daha çok duştan sonra kulağınızın içi ıslak veya nemli kaldığının da yetişen bir şey ve ortak kullanılan ürünlerden de yayılabiliyor . Muhtemelen annenizden size geçmiş , tabi ki bir doktora görünün .

Top Bottom