Neler Yeni

Kulak çınlamam olduğundan şüpheleniyorum

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
bunun tedavisi maalesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

babamın yaşı var bu durumu yaşamasi normal diye tahmin ediyorum ama ben daha 16 yaşındayım bakın biri benim işitme testim diğeri babamin aşağı doğru inip üste doğru çikan babamın ilki benim

sizce 1 ay dır geçmeyen çınlama geçiçimidir
kardeşim çok takmamalı ve sürekli aklına getirmemelisin bide profesyonel yardım al bu konuda her yazılana forum olarak söylemiyorum internetten araştırıp diye takılma bendede oluyor askerde başladı atışlarda kulakçık vermediler sürekli yüksek ses rock müzik dinleme oyun oynamadan dolayı sürekli kulaklık takımında dolayı oldu

babanın meseleside panik ataktan dolayıdır

Americano

80+ Bronze
kardeşim çok takmamalı ve sürekli aklına getirmemelisin bide profesyonel yardım al bu konuda her yazılana forum olarak söylemiyorum internetten araştırıp diye takılma bendede oluyor askerde başladı atışlarda kulakçık vermediler sürekli yüksek ses rock müzik dinleme oyun oynamadan dolayı sürekli kulaklık takımında dolayı oldu

aklıma getiemeyince ne olacakki o ses hep ben burdayım diyecek asla geçmeyecek

Kontfire

80+ Silver
aklıma getiemeyince ne olacakki o ses hep ben burdayım diyecek asla geçmeyecek
Şöyle düşün, kötü kokan bir alana girince belli bir süre sonra kokuya alışır ve farketmeyiz fakat kötü koku aslında hep oradadır. Bu olayda da umursamazsan alışırsın ve hiç farketmezsin sonrasında. Zaten büyük ihtimalle geçici bir durum. Boş vakit bırakma kendine hem bu olay için hem panik atak için sürekli bir şeyle meşgul ol ki beyin kötü şeylere kafa yoracak zaman bulamasın.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
sakız çiğniyeceksin evde hafif egzersiz ısınma hareketleri yapsan yeterli kendini parçala yor dememiş illa dışarıda olmayan gerek yok tv de youtubede egzersiz hareketlerini yap her gün sakız çiğne doktorun dediği gibi tamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ACHİL LEUS
Bende 1 seneden fazladır aynı sorun var. İlk başlarda bende senin gibi stresliydim. Benimki hala geçmedi ama inan bana 3-5 günde bir anca farkediyorum çınladıgını. Kulak çınlamasının kesin bir tedavisi yok çünkü birçok sebepten kaynaklı olabilir. O yüzden birkaç haftada, birkaç ayda, 2-3 yıl sonra geçeni bile duydum. Ama geçmeyedebilir buda bir seçenek. Senin yapman gereken tek şey kafana takmamak. Kafana takmadığında farkında bile olmayacaksın senin hayatını hiç etkilemeyecek.

Bende 1 seneden fazladır aynı sorun var. İlk başlarda bende senin gibi stresliydim. Benimki hala geçmedi ama inan bana 3-5 günde bir anca farkediyorum çınladıgını. Kulak çınlamasının kesin bir tedavisi yok çünkü birçok sebepten kaynaklı olabilir. O yüzden birkaç haftada, birkaç ayda, 2-3 yıl sonra geçeni bile duydum. Ama geçmeyedebilir buda bir seçenek. Senin yapman gereken tek şey kafana takmamak. Kafana takmadığında farkında bile olmayacaksın senin hayatını hiç etkilemeyecek.
Birde sakın internetten sürekli araştırma. Çünkü internetten araştırdığında hep olabileceğinin en kötüsüne denk geliyorsun oda daha çok strese sokuyor.

Americano

80+ Bronze
sakız çiğniyeceksin evde hafif egzersiz ısınma hareketleri yapsan yeterli kendini parçala yor dememiş illa dışarıda olmayan gerek yok tv de youtubede egzersiz hareketlerini yap her gün sakız çiğne doktorun dediği gibi tamam
Hepsini yapıyorum hocam

Şöyle düşün, kötü kokan bir alana girince belli bir süre sonra kokuya alışır ve farketmeyiz fakat kötü koku aslında hep oradadır. Bu olayda da umursamazsan alışırsın ve hiç farketmezsin sonrasında. Zaten büyük ihtimalle geçici bir durum. Boş vakit bırakma kendine hem bu olay için hem panik atak için sürekli bir şeyle meşgul ol ki beyin kötü şeylere kafa yoracak zaman bulamasın.
pardon daha 1 ay olmadı bu hastalıkla uğraşalı 2.5 haftadır çınlamayı duyabiliyorum yeterki geçsin ben hayatımda bu kadar illet bir hastalık görmedim acı çekmeyi tercih ederim

Doktor değilim tabii ki fakat attığınız işitme testindeki sesleri işitmişsiniz diye anladım. Yani problem gözükmüyor sanırım. Stressten veya kulak zarina yakin kılcal damarlardan dolayı bazen uzun zamanlı çınlamalar gerçekleşebiliyor bunu da unutmayın. Kendinizi üzmemeye çalışın geçici bir çınlama olma ihtimali yüksek.
hocam benimki geçmeyecek diye baya korkuyorum

Birde sakın internetten sürekli araştırma. Çünkü internetten araştırdığında hep olabileceğinin en kötüsüne denk geliyorsun oda daha çok strese sokuyor.
bendeki sizce geçicekmi hocam baya korkuyorum

geçmez diye korkuyorum

Son düzenleme:

Americano

80+ Bronze

gerçekten çok korkuyorum ya geçmezse benimki ya kalici olursa

ya kalici ise benimki naparim ben

Kontfire

80+ Silver
gerçekten çok korkuyorum ya geçmezse benimki ya kalici olursa

ya kalici ise benimki naparim ben
Dostum herkesin bazı kötü sağlık sorunları olabiliyor , benim de keşke bende olmasaydi dediğim bir hastalığım var ve şükredebiliyorum sadece canımı sıksa da. İnşallah kısa sürede geçer seninkisi de

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Bir ara bende de olmuştu
Meğer 2. elden yeni aldığımız tv yüzündenmiş
Zaten bir hafta sonra TV gitti çınlamam bitti
Sizde de öyle bir durum olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri