hocam ben 3kya 7hz sonus aldım kötü mü ettim?Hocam bütçe 3k olursa truthear zero blue alin.
Saolasın hocam peki bu ses kartı felan muhabbeti var mı çok bilgim yokta.Hocam bütçe 3k olursa truthear zero blue alin.
Ucuz diye ben de onu gözüme kestirmiştim.wraith sense pro iem aaldım hiç memnun kalmadım eq ayarı yaptım çok kötüydü cs2 de ayak sesleri hiç net değildi
Testini yapınca mutlaka yaz reis merak ettim.valla az önce 3kya iem 7hz sonus sipariş ettim, 1000xm5 ile oyunlarda düzgün ses alamadığım için bakalım nolacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben 3kya 7hz sonus aldım kötü mü ettim?
valla önermem eğer şarkı içinse alınır sesi şarkıda çok iyi ama oyunda yok alınmazSaolasın hocam peki bu ses kartı felan muhabbeti var mı çok bilgim yokta.
Ucuz diye ben de onu gözüme kestirmiştim.
Testini yapınca mutlaka yaz reis merak ettim.
Wrait veya temudan alma. Shenzhenaudiodan almanı öneririm. Müzik dinlemek içinde alıyosan o bütçede simgot ew200 öneririm. Truthear zerolar gereksiz popüler ve shapei çok büyük kulağın küçükse önermemfps oyunları oynayacağım biraz rahat olsun yer kaplamasın istiyorum sizce alınır mı ? Alınırsa önerileriniz nedir .
valla önermem eğer şarkı içinse alınır sesi şarkıda çok iyi ama oyunda yok alınmaz
Wrait veya temudan alma. Shenzhenaudiodan almanı öneririm. Müzik dinlemek içinde alıyosan o bütçede simgot ew200 öneririm. Truthear zerolar gereksiz popüler ve shapei çok büyük kulağın küçükse önerme
Eyv reisWrait veya temudan alma. Shenzhenaudiodan almanı öneririm. Müzik dinlemek içinde alıyosan o bütçede simgot ew200 öneririm. Truthear zerolar gereksiz popüler ve shapei çok büyük kulağın küçükse önermem
Saolasın hocam vazgeçtim zaten kulak içini de çok ağrıtıyormuş sanırım.hammerhead vardı bende çok beğeniyordum sene 2017 tabi. Daha sonra kz ile tanıştım dedim ki tüm kulakiçi kulaklıklar fps oyunlarda birbirinin aynısı sanki. O nedenle fps oynanıyorsa alınmaz çünkü fps oyunlarında ses derinliğinden çok çevresel sesler önemli.