Cevabın için teşekkür ederim.Buds 2 yi yaklaşık 10 ay kullandım.Ses performansı çok başarılı anc si de o fiyat bandında hatırı sayılır seviyede.Mikrofon konusuna gelirsek sessiz ortamlarda sorun yok ancak hafif gürültülü ortamlarda bile konuşmak işkence haline dönebiliyor.Buds pro yu deneyimlemedim.Bu iki kulaklığında sahtesi çok özelliklede buds pronun.Bu yüzden alırken satıcıya çok dikkat etmeni tavsiye ederim.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.buds2 kullaniyorum ve memnunum. bir sorun varsa alabilirim. buds pro hakkinda pek bir fikrim yok, aralarindaki fiyat farkini goz onunde bulundurman gerekiyor bu arada.
yok denecek kadar az olmasinin imkani yok. buds2 1150 lira ve budspro 2100 tl idi en son.Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
Aralarında fiyat farkı yok denecek kadar az.
Buds 2 ve Buds pro arasında mikrofon kalitesi ikisinde de aynı gibi duruyor.
Ses kalitesi ve akg hakkında fikrim yok. Buds 2den ses ve akg konusunda memnun musun?
bir de epeyde okuduğum bilgiye göre 360 audio özelliği buds proda varmış. o özellik günlük kullanımda fark yaratır mı?
Burada fiyatları aynı.yok denecek kadar az olmasinin imkani yok. buds2 1150 lira ve budspro 2100 TL idi en son.
360 audio ozelligi buds2'de de var ancak sadece samsung telefonla acilabiliyor o ozellik. ben xiaomi telefon sahibi oldugum icin kullanamiyorum. buds pro da oyledir muhtemelen
satici guven vermedi. piyasanin 700-800 tl altindan satiyor. bu kulaklik zaten cok cakmasi olmasiyla unluydu zamaninda