ANC ve ENC Özellikli kulaklık önerisi

Mehmets

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3000
İyi forumlar, yüksek ses olan bir yerde çalışıyorum sık bir şekilde sesli görüşme yapıyorum ses yoğunluğu fazla olduğu için sesli görüşme yaparken arkadaki gürültüyü karşı tarafa iletmeyecek kaliteli mikrofonlu iyi bir anc enc özelliği olan kulak içi kulaklık arıyorum.
Qcy melobuds pro (ht08)
cmf buds pro 2
anker soundcore liberty 4nc önerileri aldım
S23Ultra kullanıyorum Buds fe beğenmedim gürültü engellemesi başarısız geldi. Yardımcı olur musunuz? Önerilerinize açığım.

Başkan yoğun gürültülü bir yerde çalışıyorsan ANC'si güzel olan kulaklıkları tercih et ses kalitesine o kadar bakma bence.

1- Redmi Buds 6 Pro ---------------- Gürültü Seviyesi: 15.5 ---------------- Fiyat: 2700₺ 🥈
2- Anker Soundcore Liberty 4 NC ---------------- Gürültü Seviyesi: 15 ---------------- Fiyat: 3000₺ 🥇
3- Anker Soundcore Life P3 ---------------- Gürültü Seviyesi: 14 ---------------- Fiyat: 2000₺ 🥈
4- Xiaomi Flip Pro ---------------- Gürültü Seviyesi: 14 ---------------- Fiyat: 3500₺ 🥉
5- Huawei FreeBuds Gi ---------------- Gürültü Seviyesi: 14 ---------------- Fiyat: 2000₺ 🥉

* Bunlar sadece ANC odaklı değil iyi bir sese de sahip kulaklıkllardır gönül rahatlıyla alabilirsin.

Geri