GoldScream
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 57
- İsim
- Yusuf Selim A
- Bütçe
- 350
Hayırlı akşamlar. Uygun fiyatlı bir kulaklık bakmaktayım. İlk önce aklımda kalan xiaomi hybrid hd pro modeline baktım 120 tl diye hatırladığım kulaklık 600 liralara fırlamış. Sonrasında ise Donanım Arşivinin İnsta Durumunda paylaştığı 200 tl fiyatı olan kulak içi kulaklığa göz gezdirdim lakin kampanya bitmiş ve fiyat 350 lere çıkmış. Akakçe, Amazon gibi sitelerde gezinirken birkaç kulaklıkta ilgimi çekti sizce makul bir fiyata hangi kulaklığı alabilirim. Önerileriniz için teşekkürler.
Kesin bir sınırla belirlediğim bir bütçem yok. Bu yüzden yakın fiyatlarda önermek istediğiniz ürünleri önerirseniz memnun olurum.
Kullanım amacımdan ziyade ses kalitesine önem verirseniz sevinirim.
2000 tl lere çıkmadan güzel bir kulak üstü alamayacağım için kulak içi tercih ediyorum.
Ses girişi ve ses çıkışı ayrı olan bir bilgisayar üzerinde kulaklığı kullanacağım için mikrofonu da kullanabilmek amacıyla bir dönüştürücüye ihtiyacım var sanıyorum bu konuda da bilgi almak isterim.
Kesin bir sınırla belirlediğim bir bütçem yok. Bu yüzden yakın fiyatlarda önermek istediğiniz ürünleri önerirseniz memnun olurum.
Kullanım amacımdan ziyade ses kalitesine önem verirseniz sevinirim.
2000 tl lere çıkmadan güzel bir kulak üstü alamayacağım için kulak içi tercih ediyorum.
Ses girişi ve ses çıkışı ayrı olan bir bilgisayar üzerinde kulaklığı kullanacağım için mikrofonu da kullanabilmek amacıyla bir dönüştürücüye ihtiyacım var sanıyorum bu konuda da bilgi almak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi: