Bütçeyi o kadar yükseltmek istemiyorum.Sennheiser Cx200 Street 2 bakabilirsiniz bence.
Bu kulaklık normalde 150TL altına satılan bir kulaklıktı şu an fiyatına bakayım dedim de almış başını gitmiş. Stokların yenilenmesini bekleyebilirseniz bence güzel bir seçim olur.Bütçeyi o kadar yükseltmek istemiyorum.
Kablolu Kulak İçi Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulakiçi Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulakiçi Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Teşekkür ediyorum. Kulaklığı PC için kullanacağım çoklayıcı kullandığım takdirde ses kalitesinde bir kayıp yaşar mıyım? Bir de önerilen ürünlerin sahte çıkma olasılığı var mıdır?Sennheiser Cx200 Street 2 bakabilirsiniz bence.
O ürün karşıma çıkmıştı ama fiyatı yüzünden gözümden çıkartmıştım. 150 TL altına düşerse satın alabilirim. TeşekkürlerBu kulaklık normalde 150TL altına satılan bir kulaklıktı şu an fiyatına bakayım dedim de almış başını gitmiş. Stokların yenilenmesini bekleyebilirseniz bence güzel bir seçim olur.
Attığım ürün sahte değil, çoklayıcı kullanırsan sorun yaşamazsın.Teşekkür ediyorum. Kulaklığı PC için kullanacağım çoklayıcı kullandığım takdirde ses kalitesinde bir kayıp yaşar mıyım? Bir de önerilen ürünlerin sahte çıkma olasılığı var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ürün karşıma çıkmıştı ama fiyatı yüzünden gözümden çıkartmıştım. 150 TL altına düşerse satın alabilirim. Teşekkürler
Peki bu ürünün n11.com üzerinde orijinal olmama olasılığı var mıdır?Xiaomi Hybrid PRO HD Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Hybrid PRO HD Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Hybrid PRO HD Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 212,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulak içi kulaklık almayı planlıyorum, kulak üstü kulaklıklar uzun kullanımda rahatsız ediyor. 100-150 TL arası temiz ses veren kulak içi kulaklık tavsiye edebilir misiniz? (güncel olarak lol ve valaront oynuyorum.)
Teşekkürler. İki sorum olucak PC için kullanacağım için çoklayıcı kullanmam lazım , çoklayıcı ses performansını düşürür mü? Gelen ürünün orijinal olmama olasılığı var mıdır? Çünkü orijinal olmadığında ürünü iade etmek istediğimde kişisel ürün kullanılmış iade almayız denebilir.bu kulaklığı alanlar gayet memnun sesler gayet net deniyor.JBL T290 Kulakiçi Kulaklık CT, IE (Altın) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
JBL T290 Kulakiçi Kulaklık CT, IE (Altın) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkürler. Bu kulaklığı PC için kullanacağım zaman çoklayıcı kullandığımda ses kalitesi düşer mi?-KZ
Özellikle kablolu kulaklık kategorisinde tüm dünyada üstün ses kalitesi ile yer edinmiştir. Kulaklıklarıyla fiyat/performans derecesi en iyi kulaklık markalarından biri olmuştur.www.teknostore.com
KZ
Özellikle kablolu kulaklık kategorisinde tüm dünyada üstün ses kalitesi ile yer edinmiştir. Kulaklıklarıyla fiyat/performans derecesi en iyi kulaklık markalarından biri olmuştur.www.teknostore.com
Birde pc için lol oynamak için ses kalitesi yeterince güzel midir?-KZ
KZ