Neler Yeni

Kulak içi Oyuncu kulaklığı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Bu TusQ nasıl acaba. Marka da sağlam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsungun kulaklıklar için windowsta uygulaması oluyor telefondaki gibi aşırı kullanışlı.
Ses kasmaya uygun mudur hocam? Çünkü günlük kullanım için mevcut bir tane var

Ve bi tık tuzluymuş :D

Jill Valentine

80+ Bronze
Bu TusQ nasıl acaba. Marka da sağlam.

Ses kasmaya uygun mudur hocam? Çünkü günlük kullanım için mevcut bir tane var

Ve bi tık tuzluymuş :D
Uygun hocam piyasanın en iyi kulakiçi kulaklarından biri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Uygun hocam piyasanın en iyi kulakiçi kulaklarından biri.
Hocam kulaklık eminim iyidir fakat malesef şuan buna verecek param yok.

Kulaklık 1400 usb c 500 lira 1900e gelir ingilizceniz varsa internetten bakabilirsiniz iem kulaklık diye geçiyor bunlar. Ayrıca bu forumda kulaklık sormayın kimse birsey bilmiyor ayrıca kimsede cevap vermiyor. Başka bir forumda (mavi olan) Simon adlı kişi var onu bulun o yardımcı olur.
Simon adlı kişiyi bulamadım hocam, isminin devamı var mı?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Ali
Hocam kulaklık eminim iyidir fakat malesef şuan buna verecek param yok.

Simon adlı kişiyi bulamadım hocam, isminin devamı var mı?
Valla üye tarafından kısmına Simon yazınca direk çıkması lazım.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sony mdr xb75 ap alabilirsin. İyi kulaklıktır. 50 ap aldım zamanında 3 4 yıl oldu hala kullanıyorum. Microsoft store dts sound unbound desteği de var otomatik ayarlı 10 numara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Olabilir hocam listeye ekledim, daha uygun kullanılabilir versiyonu mevcut mu peki?
Sony mdr xb75 ap alabilirsin. İyi kulaklıktır. 50 ap aldım zamanında 3 4 yıl oldu hala kullanıyorum. Microsoft store dts sound unbound desteği de var otomatik ayarlı 10 numara.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Olabilir hocam listeye ekledim, daha uygun kullanılabilir versiyonu mevcut mu peki?
O kulaklığın muadili var mı bilmiyorum ama alt modellerini veya farklı ses profiline sahip kulaklıkları sana söyleyebilirim. Bence kulaklıkta klasik markalar dışına çıkma özellikle Türkiyeden garantili cihaz alırsan senin için daha iyi olur.

Jbl t205, jbl quantum c50 ses seviyesi pek yüksek gibi durmuyor ama net ses vermeye çalışıyor ( dts sound değil kendi jbl uygulaması var. ), sennheiser cx 2.00g ses seviyesi yüksek gösteriyor muhtemelen sert bass veriyor fiyatı güzel sennheiser markasını da severim. Sony mdr ex250ap güzel kulaklığa benziyor sürücü çapı da büyük ses şiddeti 75ap den bi tık düşüktür ama güzeldir. Senheiser cx275s galiba bu listedeki tüm kulaklıkları fiyatı ve sesiyle egale edecek kulaklık hepsiburada da 650 tl ye satılıyor. Orjinalliğinden emin olursan ilk tercihin o olmalı çok kaliteli bir kulaklık 75ap rakibi denilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
O kulaklığın muadili var mı bilmiyorum ama alt modellerini veya farklı ses profiline sahip kulaklıkları sana söyleyebilirim. Bence kulaklıkta klasik markalar dışına çıkma özellikle Türkiyeden garantili cihaz alırsan senin için daha iyi olur.

Jbl t205, jbl quantum c50 ses seviyesi pek yüksek gibi durmuyor ama net ses vermeye çalışıyor ( dts sound değil kendi jbl uygulaması var. ), sennheiser cx 2.00g ses seviyesi yüksek gösteriyor muhtemelen sert bass veriyor fiyatı güzel sennheiser markasını da severim. Sony mdr ex250ap güzel kulaklığa benziyor sürücü çapı da büyük ses şiddeti 75ap den bi tık düşüktür ama güzeldir. Senheiser cx275s galiba bu listedeki tüm kulaklıkları fiyatı ve sesiyle egale edecek kulaklık hepsiburada da 650 tl ye satılıyor. Orjinalliğinden emin olursan ilk tercihin o olmalı çok kaliteli bir kulaklık 75ap rakibi denilebilir.
Hocam 2500TL nerde 650TL nerde. Emin miyiz bu arkadaşın rakibi olduğuna. Tek satıcı var yorumlara bakarsak orjinal gibi duruyor. Ayrıca hocam ses kasma konusunda nasıldır? 650TL lik bir kulaklıktan pek beklemediğim şeyler.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 2500TL nerde 650TL nerde. Emin miyiz bu arkadaşın rakibi olduğuna. Tek satıcı var yorumlara bakarsak orjinal gibi duruyor. Ayrıca hocam ses kasma konusunda nasıldır? 650TL lik bir kulaklıktan pek beklemediğim şeyler.
Çok para kulaklıkta daha iyi performans söz konusu değil ne yazıkki. Çok para klasmanı marka da olabilir sonuçta razer marka koyup 4 5 bin TL ye de satılabilir o kulaklık. Muhtemelen ihraç fazlası vs ürün. Ayrıca sennheiser ürünleri normale göre ucuzdur ve kalitelidir kendileri Ses ürünleri üretiyor zaten. Gidip adı sanı bilinmemiş mallara 1900 2000 TL vermeni tavsiye etmem bunlar SES ürünü konusunda uzman kişiler attığım tüm markalar seçim senin. Ayrıca kulaklık kullandıkça daha da kaliteli hale gelir çünkü içindeki bakır kablolar titreştikçe Daha iyi hizalanır sese duyarlı gelir. Ses kasmak istiyorsan 50MM çapında sürücüler al veya DTS sound unbound veya DOLBy acces ile 7.1 sanal ses aktivasyonu sağlarsan daha iyi ses kasarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Çok para kulaklıkta daha iyi performans söz konusu değil ne yazıkki. Çok para klasmanı marka da olabilir sonuçta razer marka koyup 4 5 bin TL ye de satılabilir o kulaklık. Muhtemelen ihraç fazlası vs ürün. Ayrıca sennheiser ürünleri normale göre ucuzdur ve kalitelidir kendileri Ses ürünleri üretiyor zaten. Gidip adı sanı bilinmemiş mallara 1900 2000 TL vermeni tavsiye etmem bunlar SES ürünü konusunda uzman kişiler attığım tüm markalar seçim senin. Ayrıca kulaklık kullandıkça daha da kaliteli hale gelir çünkü içindeki bakır kablolar titreştikçe Daha iyi hizalanır sese duyarlı gelir. Ses kasmak istiyorsan 50MM çapında sürücüler al veya DTS sound unbound veya DOLBy acces ile 7.1 sanal ses aktivasyonu sağlarsan daha iyi ses kasarsın.
Biri bunu önerdi. Muhtemelen bunu alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,609
Üyeler
170,739
Son üye
İvrindikuzu
Top Bottom