Yok hocam kulak icin hicbir sey kullanmıyorum. Başka hastalığım var bir kac ilac kullanıyorum. 4 gündür falan sessiz olunca kulagimdan ses geliyor tissss diye.Damlami kullanıyorsun sende ben bugün bıraktım zaten 10 günlük süresi var açıldıktan sonra temizlikten sonra baya fark oldu demi sende hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık önemli
Anladım hocam bana damla verdi 1 hafta kullan içindeki kiri yumuşatsin vs dediYok hocam kulak icin hicbir sey kullanmıyorum. Başka hastalığım var bir kac ilac kullanıyorum. 4 gündür falan sessiz olunca kulagimdan ses geliyor tissss diye.
Gliserin herhalde dediginiz sey. Eger aklınıza cok takiliyor ve rahatsiz ediyorsa tekrar doktora basvurunAnladım hocam bana damla verdi 1 hafta kullan içindeki kiri yumuşatsin vs dedi
Knk fix sorun bu genelde herkes yaşıyor bence kafaya çok takma alışırsın zaten iade süreci de geçmiş böyle kullan bişi olmazMerhaba değerli dostlar 1 hafta önce KBB gittim sol kulağım tıkandığı için herhangi bir ses alamıyordum bana damla verdi 1 hafta kullan tekrar gel kulağını temizleyelim diye bugün 1 hafta doldu gittim temizlediler sol kulağım açıldı vs fakat sesler çok tiz geliyor kendi sesim olsun kulaklıktaki müzikler vs olsun çok garip geliyor sesler daha önce böyle durum yaşayan varmı aranızda (temizlikten sonra baya fark etti ses duymada tavsiye ederim)
Daha önce HD duyuyormusum şimdi HDR ancak bu şekilde sizlere ifade edebilirim baya fark oldu temizlikten sonra ama niye tiz geliyor sesler onu çözemedim
Acı yok pisliği çeken bir makine gibi bişi var çubuk sokuyor cekiyor iç pisliği bu kadar biraz o an acio ve ondan sonra 10 dk falan biraz ağrı var gibi oluo sonra gecioNasıl temizliyorlar peki? basit mi acı falan varmı
Aradığım Yorum Bulamasaydim Ben Yapacaktımekolayzır ayarını yap ustam