Neler Yeni

Kulak üstü kulaklık nasıl takılır

Talha.A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha Akgül
Merhaba ilk defa kulak üstü kulaklık aldım ve taktıgımda bir bölümü üstte kaldı kulakları gelen yer pet tarafı ve saçımı düzleştirdi aynı şekilde yukarı tarafta arkadaşlarıma sordugumda bende böyle bir durum yok dediler saçlarımda okadar uzun degil yardım ederseniz sevinirim corsair hs35 siyah

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Merhaba ilk defa kulak üstü kulaklık aldım ve taktıgımda bir bölümü üstte kaldı kulakları gelen yer pet tarafı ve saçımı düzleştirdi aynı şekilde yukarı tarafta arkadaşlarıma sordugumda bende böyle bir durum yok dediler saçlarımda okadar uzun degil yardım ederseniz sevinirim corsair hs35 siyah
pedleri kulağını kavrayacak şekilde düz takman lazım üst kısmı bulunduğu yeri düzleştirebilir gayet normal

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Nasıl ki şapka, çember vs. taktığında saçların değişiyorsa, kulaklık taktığında da benzer bir durum olması normal.
Kalıcı bir etkisi yok, genetiğini değiştirmiyor. Kulaklığı çıkarttıktan sonra tekrar saçlarını düzeltebilirsin.

Kulaklarına gelen kısımları da kendine göre ayarlayabilirsin.
Yanlarda kafana göre genişlemeyi sağlayan kısımlar var.
Kendine göre en doğru biçimde ayarlayabilirsin.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Screenshot_67.png

Top Bottom