Neler Yeni

Kulakiçi kulaklık önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yunus Emre Yılmaz
Lenovo LP1 LivePods TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık (İthalatçı Garantilidir)
Hocam ürünü 3 aydır kullanıyorum, bütçenizin biraz altında. Üründen bahsedecek olursam 3-4 saat şarjı gidiyor, bassları gayet güçlü, son ses seviyesinde 100 desibeli aşıyor( iPhone’larda kaç desibel olduğu yazıyor 80 üstü zararlı) sadece tizleri biraz az ancak gündelik kullanımda gayet yeterli bir kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Efe İsmail
Oppo enco serisini öneririm Air 2 modeli baya güzel ve kaliteli

NightWish2434

80+ Silver
Şarkı dinlemek için bütçe 1.5 2k maks. Kulakiçi olucak be önerirsiniz?
Bütçenin tamamını harcamak istemiyorsan qcy ht05 melobuds önerebilirim. Çoğu özellik mevcut ve 1000₺'ye kadar rakipsiz. En çokta garantisi hoşuma gidiyor gayet kolay ve ücretsiz

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Moondrop space travel.
Anc'de var

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Moondrop space travel.
Anc'de var
Bütçenin tamamını harcamak istemiyorsan qcy ht05 melobuds önerebilirim. Çoğu özellik mevcut ve 1000₺'ye kadar rakipsiz. En çokta garantisi hoşuma gidiyor gayet kolay ve ücretsiz
Oppo enco serisini öneririm Air 2 modeli baya güzel ve kaliteli
soundcore life note 3i
Lenovo LP1 LivePods TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık (İthalatçı Garantilidir)
Hocam ürünü 3 aydır kullanıyorum, bütçenizin biraz altında. Üründen bahsedecek olursam 3-4 saat şarjı gidiyor, bassları gayet güçlü, son ses seviyesinde 100 desibeli aşıyor( iPhone’larda kaç desibel olduğu yazıyor 80 üstü zararlı) sadece tizleri biraz az ancak gündelik kullanımda gayet yeterli bir kulaklık.
Yukardakilerden hangisi en iyisi ?
oppo enco olmasın silikonlu değil o silikonsuzlar kulağımdan düşüyor airpods var takmıyorum o yüzden :d

NightWish2434

80+ Silver
Yukardakilerden hangisi en iyisi ?
oppo enco olmasın silikonlu değil o silikonsuzlar kulağımdan düşüyor airpods var takmıyorum o yüzden :d
Ya anker soundcore yada qcy ht05. Ben ht05 kullanıcısıyım. Karşılamadığı özellik yok benim için. Garanti sisteminden de bahsettim teknik sorunlarda kargo dahil herşeyi ödüyorlar. Ve gayet hızlı işliyor.

Top Bottom