Neler Yeni

Kulaklarım tıkanmış şekilde uyandım!?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dün hiçbir şeyim yoktu bugün kalktığımda 2 kulağımda tıkanmış olarak uyandım. Tamamen duymuyor değilim az duyuyorum. Nasıl çözebilirim?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT

şahin doğan

80+ Platinum

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Dün hiçbir şeyim yoktu bugün kalktığımda 2 kulağımda tıkanmış olarak uyandım. Tamamen duymuyor değilim az duyuyorum. Nasıl çözebilirim?
Doktora gidin rakım yükselmediği sürece bunun olması için normal bir sebep yok

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Ben bu tür konu açanları hiç anlamıyorum ya. Sağlığınız ne kadar değersiz. Kendi bedeninize hiç mi değer vermiyorsunuz? Canınızı sokakta mı buldunuz da bu kadar umursamıyorsunuz?

Bir rahatsızlığın olduğunda gidesin diye sağlık ocağı var hastane var. Sana ilk elden kendi gözüyle bakacak doktorlar var. Neden gelip de buraya yazarsın ki? Doktora gitsene.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu tür konu açanları hiç anlamıyorum ya. Sağlığınız ne kadar değersiz. Kendi bedeninize hiç mi değer vermiyorsunuz? Canınızı sokakta mı buldunuz da bu kadar umursamıyorsunuz?

Bir rahatsızlığın olduğunda gidesin diye sağlık ocağı var hastane var. Sana ilk elden kendi gözüyle bakacak doktorlar var. Neden gelip de buraya yazarsın ki? Doktora gitsene.
Belki çok basit bir şekilde çözülüyordur ama ben bilmiyorumdur? :)

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
orta kulak iltihabı olmuş olabilir esne,sakız çigne,sıcak bi duş al geçer sigaradan dolayıda tıkanabiliyor

şahin doğan

80+ Platinum

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Belki çok basit bir şekilde çözülüyordur ama ben bilmiyorumdur? :)
Belki de ciddi bir şey vardır da sen çözdüm sandığında aslında çok daha kötü şeylere sebep olacaksın. Yazılımsal veya donanımsal bir sorun mu çözüyorsun? Sağlık bu.

Top Bottom