peki bunu yapınca sesin mikrofonuma gidip gitmediğini nerden öğrenicemMikrofonu kapatıp ,stereo karışımını açman gerekiyor diye biliyorum.
ses kaydediciden baktım ses gelmio napcamMikrofonu kapatıp ,stereo karışımını açman gerekiyor diye biliyorum.
Ben Steelseries Arctis 1 kullanıyorum. Kulaklık üzerinden mikrofonu kapatınca ve oyundan konuşunca müzik gidiyor. Fakat diğer türlü nasıl yapılıyor bilmiyorum. Uygulaması vardı bunun sanki ama adını hatirlayamadim.Oyunlarda falan mikrofondan şarkı açmak için nasıl yapıcam int den baktım çalışmadı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleProgramsız bi şekilde hangilerini etkinleştirip hangilerini devre dışı bırakmam gerek
Bluetoothlu kulaklıkta olmuyomuş kablolu kulaklığımı takıp stereoyu açtım ses gidio şuanpeki bunu yapınca sesin mikrofonuma gidip gitmediğini nerden öğrenicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ses kaydediciden baktım ses gelmio napcam
Soundpad var zaten ama ben şarkı indirmekle uğraşmak yerine direk spotify de dinlediğim şarkıyı bi andan oyuna vermeyi planlıyorum ve düzelttimde şuanOrdan ayar yapmana gerek yok. Soundpad kullan.
Öyle çok uğraşırsın. Soundpad en rahatı.Bluetoothlu kulaklıkta olmuyomuş kablolu kulaklığımı takıp stereoyu açtım ses gidio şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soundpad var zaten ama ben şarkı indirmekle uğraşmak yerine direk spotify de dinlediğim şarkıyı bi andan oyuna vermeyi planlıyorum ve düzelttimde şuan
Bedava indirsene full sürümü bir sürü link var. Steamde de fazla pahalı değil zatenyok hocam ben uğraşmayı seviom zaten soundpad de 10 tane şarkı koyabilioz free sürümde o yüzden