Neler Yeni

Kulaklığı nasıl hem mikrofon hemde kulaklık olarak kullanabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan
arkadaşlar yeni bilgilsyar aldım ve hem mikrofon soketi var hemde kulaklık kulaklık yerine kulaklıgı takınca kulaklık olarak çalısıyor cumle biraz saçma oldu mikrofon yerine kulaklıgı takınca mikrofon olarak çalısıyor fakat benim kulaklıgım hem mikrofon hemde kulaklık telefonda öyle kullanıyorum ikisini aynı soketten nasıl kullanabilirim ekstra mikrofon almak istemiyorum yardımcı olur musunuz

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
arkadaşlar yeni bilgilsyar aldım ve hem mikrofon soketi var hemde kulaklık kulaklık yerine kulaklıgı takınca kulaklık olarak çalısıyor cumle biraz saçma oldu mikrofon yerine kulaklıgı takınca mikrofon olarak çalısıyor fakat benim kulaklıgım hem mikrofon hemde kulaklık telefonda öyle kullanıyorum ikisini aynı soketten nasıl kullanabilirim ekstra mikrofon almak istemiyorum yardımcı olur musunuz
kardeşim kulaklığının iki farklı kablosu olması gerek birini mic yerine birini kulaklık yerine takıyosun bu kadar basit :)

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Evet arkadaşın attığı tarzda bir apart alman lazım bende yeni aldım başka türlü yapamazsın. Alırken hangi ucun erkek hangi ucun dişi olduğuna dikkat et. Yukarıdaki atılan linkteki yanlış mesela erkek-dişi uçlar ters. Bilgisayarcılarda bulunuyor 15-20 tl civarı fiyatları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet arkadaşın attığı tarzda bir apart alman lazım bende yeni aldım başka türlü yapamazsın. Alırken hangi ucun erkek hangi ucun dişi olduğuna dikkat et. Yukarıdaki atılan linkteki yanlış mesela erkek-dişi uçlar ters. Bilgisayarcılarda bulunuyor 15-20 TL civarı fiyatları.
çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim kulaklığının iki farklı kablosu olması gerek birini mic yerine birini kulaklık yerine takıyosun bu kadar basit :)
benim kulaklıgım telefon kulaklıgı oluyor mu diye sormak istemiştim sadece :D

• Beğen
Reaksiyonlar: aber
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22