Neler Yeni

Kulaklığı pc ye Taktığımda cızırtı geliyor.

Celal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Celal Salih Şimşek
dün yeni bir kulaklık aldım. usb girişli oyuncu kulaklık marka sı "rampage x19 ultimate" kulaklığı bilgisayara taktığımda aynı bir hoparlörü pc ye takarsınızda durduk yere zzzzz diye bir ses gelir ya işte o ya da ona çok yakın bi ses acaba ürün bozuk mu yoksa neyden kaynaklanıyo bu olay anlayamadım. sorunun çözümü varsa lütfen bilgilendirin...

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Belli ki dipses sorunu yaşıyorsun dostum. Bu rehberdeki adımları takip ederek sorunu çözümlemeye çalışabilirsin. Eğer sorun düzelmezse iade etmenizi tavsiye ederim;

T.P.G.

80+ Titanium
Belli ki dipses sorunu yaşıyorsun dostum. Bu rehberdeki adımları takip ederek sorunu çözümlemeye çalışabilirsin. Eğer sorun düzelmezse iade etmenizi tavsiye ederim;

Valla Yasin GP, Rampage istisnalar disında kotu diyince suçlu oluyoz ya buyurun işte kanıtı

Celal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Celal Salih Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu olmazsa kulaklık bozuk mu demektir? yada her kulaklık aynı sorunu yapar mı?????

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
bu olmazsa kulaklık bozuk mu demektir? yada her kulaklık aynı sorunu yapar mı?????
Rampage, Gamepower, JamesDonkey gibi kalitesiz markalarda bu tarz durumlar normal. Eğer sorun düzelmezse iade edip başka bir kulaklık alın. Bu markaların bütün kulaklıklarında aynı sorun olacak diye bir kaide yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla Yasin GP, Rampage istisnalar disında kotu diyince suçlu oluyoz ya buyurun işte kanıtı
Öyle valla kanka. Çevre bileşenleri dışında alınmamalı. Mesh kasaları ucuz ve güzel oluyor bazen "PSU'SUZ" şekilde onlar da alınabilir.

Celal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Celal Salih Şimşek
Rampage, Gamepower, JamesDonkey gibi kalitesiz markalarda bu tarz durumlar normal. Eğer sorun düzelmezse iade edip başka bir kulaklık alın. Bu markaların bütün kulaklıklarında aynı sorun olacak diye bir kaide yok.
teşekkürler bunuda mediamarkt tan 330 tl almıştım iyi diye düşündüm.(değilmiş) bu fiyatlara tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık var mıdır????

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
teşekkürler bunuda mediamarkt tan 330 TL almıştım iyi diye düşündüm.(değilmiş) bu fiyatlara tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık var mıdır????
Hocam çok para vermişsiniz buna. Rampage Drop Plus modeli var baya güzel. Ama bence Corsair HS35 alın. Çok daha güzel bir tercih olacaktır.

Celal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Celal Salih Şimşek
teşekkürler bunlardada aynı problem olur mu yoksa sorun benim bilgisayardada olabilirmi???(10 yıllık:))

teşekkürler bunlardada aynı problem olur mu yoksa sorun benim bilgisayardada olabilirmi???(10 yıllık:))
hocam bir sorum daha vardı daha dün aldımda ben bunu acaba iade kabul ederler mi kutusu falan var poşetini bile sökmedim...

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
dün yeni bir kulaklık aldım. usb girişli oyuncu kulaklık marka sı "rampage x19 ultimate" kulaklığı bilgisayara taktığımda aynı bir hoparlörü PC ye takarsınızda durduk yere zzzzz diye bir ses gelir ya işte o ya da ona çok yakın bi ses acaba ürün bozuk mu yoksa neyden kaynaklanıyo bu olay anlayamadım. sorunun çözümü varsa lütfen bilgilendirin...
Bilgisayarında sıkıntı var, o modelde böyle bir sorun yok. Benim eski bilgisayara taktığımda kulaklığımdan ses geliyor şimdiki e taktığımda gelmiyor. Sorun sisteminde olabilir.

Flack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Ertuğrul
Dostum ben de Rampage Falcon X almıştım aynı şekilde cızırtısı vardı hemen iade ettim kurye çağırdım sanırım Rampage ürünlerinde olabiliyor bu sorun.

Celal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Celal Salih Şimşek
acaba birde babamın bilgisayarında mı denessem belki sorun bilgisayardadır çünkü usb girişli kulaklık

peki logitech g332 kulaklığı nasıl bi kulaklık arkadaşlar onu almaya karar verdimde.??

acaba birde babamın bilgisayarında mı denessem belki sorun bilgisayardadır çünkü usb girişli kulaklık

peki logitech g332 kulaklığı nasıl bi kulaklık arkadaşlar onu almaya karar verdimde.??
yada rampage typhoon

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium

yada rampage typhoon
G332 fane degildir ama Drop Plus alabilirsin. Ya da HS35 kullanıyorum ve mumnunum onu alabilirsin. G332 nin mici Hs35 e gore guzel ama deri padler terletir.

Öyle valla kanka. Çevre bileşenleri dışında alınmamalı. Mesh kasaları ucuz ve güzel oluyor bazen "PSU'SUZ" şekilde onlar da alınabilir.
Kasalarının da malzemeleri kalitesiz oluyor. NZXT S340 var maşallah tekmele tekmele dur olan ayagına olur 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,157
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom