Neler Yeni

Yardım kulaklığım çalışıyor ama mikrofonum çalışmıyor

Yuhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yuhan öterkuş
merhabalar dün gece csden çıkıp dc girdim ve dc de sesim gitmedi arkadaşlarıma sonra ses kaydedicisinden miki denedim sesim gitmiyor du driver ı güncelledim vs vs çoğu şeyi yaptım kulaklığa ses geliyor ama mikim çalışmıyor kulaklık modeli gamebooster h03 mikrofonun ışığıda yanıyor kapalı da değil ama ses gitmiyor ne yapmalıyım

Engorgio

80+
Çıkış ve giriş aygıtlarını değiştirmeyi dene

Engorgio

80+
Ama hocam kulaklık çalışıyor diyor demek ki yanlış takmamış
1610606543266.png

Burayı kastediyorum.Bende de bi ara olmuştu biraz oynayınca düzeldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Batın ONGUN
merhabalar dün gece csden çıkıp dc girdim ve dc de sesim gitmedi arkadaşlarıma sonra ses kaydedicisinden miki denedim sesim gitmiyor du driver ı güncelledim vs vs çoğu şeyi yaptım kulaklığa ses geliyor ama mikim çalışmıyor kulaklık modeli gamebooster h03 mikrofonun ışığıda yanıyor kapalı da değil ama ses gitmiyor ne yapmalıyım
Bendede Olmuştu...Öncelikle Bence Başka Bir Oyun Falan Gir Orda mikrofonun Çalışıyormu öncelikle Ona bak
eğer Çalışıyorsa Demekki Discordda Bir Sorun Vardır.Eğerki Discordda Sorun varsa Az Önceki Arakdaşın Attığı Fotoğraftaki gibi Giriş Aygıtını Falan Değiştir Düzelebilir
Eğerki Sorun Discorddda Değilse Ses Ayarlarına Gidip Giriş Cihazını Değiştirmeyi deneyebilirsin
Olmazsa Geri Dön Yine Bişeyler Deneriz Çünkü Birçok Farklı Sorunu Var Bunun

Yuhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yuhan öterkuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede Olmuştu...Öncelikle Bence Başka Bir Oyun Falan Gir Orda mikrofonun Çalışıyormu öncelikle Ona bak
eğer Çalışıyorsa Demekki Discordda Bir Sorun Vardır.Eğerki Discordda Sorun varsa Az Önceki Arakdaşın Attığı Fotoğraftaki gibi Giriş Aygıtını Falan Değiştir Düzelebilir
Eğerki Sorun Discorddda Değilse Ses Ayarlarına Gidip Giriş Cihazını Değiştirmeyi deneyebilirsin
Olmazsa Geri Dön Yine Bişeyler Deneriz Çünkü Birçok Farklı Sorunu Var Bunun
yok kanka sadece dcde değil zoomda cs de lolde ses kaydedici de hiçbir yerde çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Batın ONGUN

Yuhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yuhan öterkuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzaman O 2. dedimi yapabilirsin kanka
kanka şimdi dc de mik test etme şeyini yaptım miki ağzımın içine sokup bağırınca ses geri geliyor yani mik çalışıyor ama bi sıkıntısı var sesimi tam alamıyor nasıl ypacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Batın ONGUN
kanka şimdi dc de mik test etme şeyini yaptım miki ağzımın içine sokup bağırınca ses geri geliyor yani mik çalışıyor ama bi sıkıntısı var sesimi tam alamıyor nasıl ypacam
Sesin çok az falan mı geliyor
veya gürültü azaltma mı açtın ?

Top Bottom