Kulaklığım hiçbir şeye tepki vermiyor (Havit Fuxi H7)

umitc97

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar herkese merhabalar. Bu senenin başına doğru satın almış olduğum ve düzenli olarak hem kablosuz hem de kablolu modda kullandığım Havit Fuxi H7 kulaklığım hiçbir şeye tepki vermiyor. Bugüne kadar herhangi bir darbe vs almadı veya yere düşürmedim.

Bugün yine kulaklığı bir süre kullandıktan sonra şarj olması için kutudan çıkan kendi type-c kablosuyla bilgisayarıma taktım. Birkaç saat sonra kulaklığı kafama taktığımda hiçbir sesin gelmediğini fark ettim, kablosuz modda denediğimde de sonuç farklı olmadı, kabloyu çıkartınca gelmesi gereken "gaming mode" sesi de gelmedi. Tekrar kabloyu taktığımdaysa yine "wired mode" sesi gelmedi ve bilgisayarım kulaklığı okumadı. Biraz daha kurcaladığımda kulaklığın hiçbir tuş kombinasyonuna tepki bile vermediğini fark ettim. Ses açma veya kısma, 7.1 modu, mikrofon açıp kapama gibi hiçbir tuşa yanıt vermiyor, hatta komiktir ki power tuşuna veya kullanma kılavuzunda yazan restart kombinasyonlarını denesem bile tepki vermiyor. Kulaklık açık ve ışıkları yanıyor bu arada ne komiktir ki... 💀💀💀

Benzeri bir durum yaşamış olan var mı, sorunun kaynağı ne olabilir merak ediyorum. Herkese teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe
Daha dün gece sipariş verdim inşallah bozulamıstır hocam ya :D

Ya ben de aradım taradım hiçbir yerde benzeri bir durum göremedim, ingilizce forumlarda bile. Sanırsam bana özel bir saçmalık bu, garantiye göndereceğim eğer hiç kimseden bir çözüm fikri çıkmazsa.

Son düzenleme:
  • Üzgün
Reaksiyonlar: RoSe
Geri