Neler Yeni

Kulaklığıma Böyle Bir Ayar Yapabilirmiyim?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba benim kulaklığım normal takıldığında sağ taraftan ses geliyor ama sol taraftan ses gelimyor ama kulaklığı ters taktığımda garip bir şekilde iki taraftanda ses geliyor ama sesler ters geliyor yani kulaklığın sağ tarafından sol taraflardaki ses geliyor neyse kafanız karışmış olabilir ama merak ettiğim kulaklığın R ve L bölümünü yere değiştirebilirmiyim

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Merhaba benim kulaklığım normal takıldığında sağ taraftan ses geliyor ama sol taraftan ses geliyor ama kulaklığı ters taktığımda garip bir şekilde iki taraftanda ses geliyor ama sesler ters geliyor yani kulaklığın sağ tarafından sol taraflardaki ses geliyor neyse kafanız karışmış olabilir ama merak ettiğim kulaklığın R ve L bölümünü yere değiştirebilirmiyim
Sarhoş oldum okurken

Avolay

80+ Gold
Merhaba benim kulaklığım normal takıldığında sağ taraftan ses geliyor ama sol taraftan ses gelimyor ama kulaklığı ters taktığımda garip bir şekilde iki taraftanda ses geliyor ama sesler ters geliyor yani kulaklığın sağ tarafından sol taraflardaki ses geliyor neyse kafanız karışmış olabilir ama merak ettiğim kulaklığın R ve L bölümünü yere değiştirebilirmiyim
Benim kulaklığın yazılımında değişiyor , kulaklığa bağlı ama sanal 7.1 varsa yazılımdan değişilebilir %90

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sanal 7.1 varsa aç driver ı döndür sağı solu

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
kanka kulaklığın kablolarında sıkıntı olabilir.Kulaklığı takman gerektiği gibi tak :) sonra kabloları oynatarak dene

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Excator23cm

80+ Gold
Kulaklılk nedir?

Top Bottom