Neler Yeni

Yardım Kulaklığımdan sürekli cızırtı geliyor

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Arctis 1 kullanıyorum. Biraz uzun ve karisik olucak anlatmak ama şöyle soyluyim. Kulakligi normalde kasanin arka girisinde takili kullaniyorum arctis 1in kutusundan cikan kendi uzatmasıyla kullaniyorum. Cizirti sesi arkada bir sey calmiyorken geliyor muzik oyun sesi vb oldugunda cizirtiyi duymuyorum. Kasanin onune takip da denedim yine cizirti geliyor uzatmayla da uzatmasiz da ama kasanin arkasina uzatmasiz taktigimda cizirti gelmiyor. Hem uzatmayla hem de uzatmasiz laptopta denedim hicbir cizirti gelmiyor ne yapabilirim. Kulaklik ve kasa yaklasik 10 günlük

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
kulaklığın veyakasadaki girşe dair driver olabilir baksana bi bide kasaya başka bi kulaklık takıp dene laptopblarda girişlerin driverlerı kuruludur gelmememsi normal

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun driverini nereden kurabilirim bilmiyorum yardimci olur musun biraz daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

arctis 1lerin yazilim destegi yok

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
denedim burdakini ama olmadı

Arctis 1 kullanıyorum. Biraz uzun ve karisik olucak anlatmak ama şöyle soyluyim. Kulakligi normalde kasanin arka girisinde takili kullaniyorum arctis 1in kutusundan cikan kendi uzatmasıyla kullaniyorum. Cizirti sesi arkada bir sey calmiyorken geliyor muzik oyun sesi vb oldugunda cizirtiyi duymuyorum. Kasanin onune takip da denedim yine cizirti geliyor uzatmayla da uzatmasiz da ama kasanin arkasina uzatmasiz taktigimda cizirti gelmiyor. Hem uzatmayla hem de uzatmasiz laptopta denedim hicbir cizirti gelmiyor ne yapabilirim. Kulaklik ve kasa yaklasik 10 günlük
edit: wındowsun sesını kıstıgımda veya artırdıgımda herhangi bir değişiklik olmuyor cızırtıda ama kulaklığın kendisinden sesi kısıp arttırdıgımda cızırtı azalıp artıyor

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
denedim burdakini ama olmadı

edit: wındowsun sesını kıstıgımda veya artırdıgımda herhangi bir değişiklik olmuyor cızırtıda ama kulaklığın kendisinden sesi kısıp arttırdıgımda cızırtı azalıp artıyor
Kanka bazı kulaklıklarda genel o durum bi zararı yok benim bu kulaklıkda aynı şekilde
Rahatsız olmuyosan fazla kafaya takma

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Kanka bazı kulaklıklarda genel o durum bi zararı yok benim bu kulaklıkda aynı şekilde
Rahatsız olmuyosan fazla kafaya takma
rahatsız olmasam konu acmam ki cok batıyor ve ürünler yeni sorunun tam kaynagını bulsam garantiye yollucam

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci