Neler Yeni

Kulaklığımı servise göndermeliyim ? (r50i)

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
hocam, yaklaşık 1 ay dolmadan anker r50i kulaklığımın sol teki arızalandı anlamadığım birşekilde fiziksel bir hasar almadığını düşünüyorum arızası şu sol tekinden neredeyse hiç ama hiç ses gelmiyor 1 km den geliyor gibi sanalbt servisine göndermek istiyorum sanırım anker türkiye temsilcileri kendileri ama şikayet var da baya bi şikayet var kulaklık kullanılamayacak durumda hocam sizce servise göndermem mantıklımı bilememdim öneriniz varmıdır ?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Servise gönder. Tamir edilebilir bir cihaz değil zaten. Muhtemelen sıfırını gönderecekler. Bende Taotronics vardı. Kulaklığın teki şarj olmuyor diye gönderdim ertesi gün yenisi geldi.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Taotronicsin direkt yenisini göndermelerinin sebebi garantisine bakan firmayla alakalı ankere kim bakıyor bilmiyorum ama vaktiniz varsa yollayın yardımcı olurlar

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servise gönder. Tamir edilebilir bir cihaz değil zaten. Muhtemelen sıfırını gönderecekler. Bende Taotronics vardı. Kulaklığın teki şarj olmuyor diye gönderdim ertesi gün yenisi geldi.
hocam ücret alınır mı? ? anker türkiye garantisi vardı hepsiburada dan aldım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taotronicsin direkt yenisini göndermelerinin sebebi garantisine bakan firmayla alakalı ankere kim bakıyor bilmiyorum ama vaktiniz varsa yollayın yardımcı olurlar
göndersem ne kadar sürede gelir hocam her gün 5 6 saat den fazla kullanıyorum ya

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
hocam ücret alınır mı? ? anker türkiye garantisi vardı hepsiburada dan aldım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

göndersem ne kadar sürede gelir hocam her gün 5 6 saat den fazla kullanıyorum ya
Senin sebep olduğun bir sorun yoksa ücret alınmaz. Garantisi varsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom