Neler Yeni

Kulaklığımın bir tarafından ses gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
arkadaşlar bazı zamanlar birden bire kulaklığımın sağ tarafından ses gidiyor pc kapa aç yapınca veya bir süre geçtikten sonra düzeliyor ama sorunu bir türlü anlamadım şu an yine gitti ve düzeltemiyorum yardımcı olabilecek var mı bilgisi olan varsa. ''Kulaklığım jbl t500''

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar bazı zamanlar birden bire kulaklığımın sağ tarafından ses gidiyor PC kapa aç yapınca veya bir süre geçtikten sonra düzeliyor ama sorunu bir türlü anlamadım şu an yine gitti ve düzeltemiyorum yardımcı olabilecek var mı bilgisi olan varsa. ''Kulaklığım jbl t500''
sağ tarafta 0 ses hiç yok yani az falan da değil 0
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantiye yollayın
onun haricinde direkt evde yapabileceğim bir şey var mı ve bunun garanti kağıdını kaybettim

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sağ tarafta 0 ses hiç yok yani az falan da değil 0
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun haricinde direkt evde yapabileceğim bir şey var mı ve bunun garanti kağıdını kaybettim
Yapabileceğin bir şey yok
Temassızlık oluyordur yada bozulmuştur yani bu kadar

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
arkadaşlar bazı zamanlar birden bire kulaklığımın sağ tarafından ses gidiyor PC kapa aç yapınca veya bir süre geçtikten sonra düzeliyor ama sorunu bir türlü anlamadım şu an yine gitti ve düzeltemiyorum yardımcı olabilecek var mı bilgisi olan varsa. ''Kulaklığım jbl t500''

Hocam geçmiş olsun onun düzeltilmesi çok zor banada olmuştu bilgisayarcılar falan bakmıyor eğer kulaklıktan anlıyorsanız yapın

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Geçmiş olsun bozulmuştur yüksek ihtimalle

Top Bottom