Hangi kulaklıkKulaklıgın durup duruken sesi azaldı ve çok az geliyor yazılımsal bir sorun mu yoksa kulaklıklamı alakalı.
Windowstan ses ayarı (ses seviyesi) değişikliği yapmadığınızı varsayıyorum.Kulaklıgın durup duruken sesi azaldı ve çok az geliyor yazılımsal bir sorun mu yoksa kulaklıklamı alakalı.
içinde bi temassızlık falan olabilirmiWindowstan ses ayarı (ses seviyesi) değişikliği yapmadığınızı varsayıyorum.
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum (eğer driver'ıyla oynayıp ayar değişikliği yapmadıysanız.). Kablosunda bir sorun olabilir; Özellikle bilgisayara takılan yer (usb) ve sürücülere gelen yerde.
Hocam ses ile ilgili kablolar çok hassas oluyor. Eğer garanti fln varsa göndermenizi öneririm. Eğer ben kurcalayıp sorunun nerde olduğunu bulup, düzeltip, geri toplarım diyorsanız; kulaklığı açıp içine bakabilirsiniz. (bunu pek tavsiye etmem)içinde bi temassızlık falan olabilirmişöyle bir video varda belki böyle birşeydir
Kontrolcüsünü açıp bakabilirsiniz aslında. Eğer o videodaki gibi bir şeyse basit duruyor. Eğer daha büyük bir şeyse fazla kurcalamayın benceiçinde bi temassızlık falan olabilirmişöyle bir video varda belki böyle birşeydir