Yigit'Bey
80+
Dahası
normal bir durum değil usb değiş olamzsa iade et nekadar almıştınSelamün Aleyküm
2 gün önce hepsiburada sitesinden rampage prestige siyah modelini aldım ve yeni fark ettim ki R ibaresi bulunan kulaklık yani sağ taraftan sol kulaklığa göre daha az ses geliyor.
Sizce ürünü bozuk mu yolladılar yoksa bu normal bir durum mu?
İade et. Normal değil, Eğer İleride böyle bir şey ile karşılaşırsan garantiye yolla garantisi bitmişse windows'un sağ sol ayarlarından ayar yapSelamün Aleyküm
2 gün önce hepsiburada sitesinden rampage prestige siyah modelini aldım ve yeni fark ettim ki R ibaresi bulunan kulaklık yani sağ taraftan sol kulaklığa göre daha az ses geliyor.
kulaklığın arkasında döndürmeli ses açma kapama tuşu varsa onunla oynayarak kontrol et bended eöyleydi oynayınca düzeliyordu başka bir rampage kulaklık var o yüzden iade etme gerekçesi duymadımSelamün Aleyküm
215 TL Sorun hayla devam ediyornormal bir durum değil usb değiş olamzsa iade et nekadar almıştın
14 Gün iade sürem daha dolmadı önerin için teşekkür ederimİade et. Normal değil, Eğer İleride böyle bir şey ile karşılaşırsan garantiye yolla garantisi bitmişse windows'un sağ sol ayarlarından ayar yap
iade et o fiyata James Donkey 710 var215 TL Sorun hayla devam ediyor
Edeceğim teşekkürlerİade et bence
Ürünü kullanıyormusunuz ? Eğer kullanıyorsanız yorumunuzu merak ediyorum. mikrofon kalitesi,uzun süreli kullanımda kulak ağrısı yapıp yapmadığı,kulaklığın ses ve hissiyat kalitesiiade et o fiyata James Donkey 710 var
ürünü int kafede kullanmıştım 2saat kulağımda kaldı sıkıntı yapmadı kalitesi kendi kulaklığımla benzerdiEdeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünü kullanıyormusunuz ? Eğer kullanıyorsanız yorumunuzu merak ediyorum. mikrofon kalitesi,uzun süreli kullanımda kulak ağrısı yapıp yapmadığı,kulaklığın ses ve hissiyat kalitesi