Neler Yeni

Kulaklık alcam yardım beyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
3.5 4.5k arası bütçem var şu anda g435 kullanıyorum yarblackshark v2 pro aldım ancak max ses seviyesi+ bass seviyesi beni çok tatmin etmedi ve kafama bu kulaklıktan sonra çok baskı yaptı yeni kulaklık önerilerinize ihtiyacım var bu fiyat bandında sizce yine g435 mi almalıyım yoksa farklı bir şey önerir misiniz

catsped

80+
Çok arada bi fiyattasın öyle ahım şahım bassıymış ses yüksekliğiymiş öyle iddiası olan ürün zor bulursun dolby access indir üye ol onun ayarları kullan bi nebze iyileşir razer barracuda x olabilir o bütçeye ama bence indirim bekle bunu alacaksan çünkü daha geçen gün normal barracuda 2500 razer barracuda x de 3000e satildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok arada bi fiyattasın öyle ahım şahım bassıymış ses yüksekliğiymiş öyle iddiası olan ürün zor bulursun dolby access indir üye ol onun ayarları kullan bi nebze iyileşir razer barracuda x olabilir o bütçeye ama bence indirim bekle bunu alacaksan çünkü daha geçen gün normal barracuda 2500 razer barracuda x de 3000e satildi
blackshark v2 pro ya 6.6k para verdim ama bass alamadım bile yani verdiğim paraya göre biraz asında ondan şikayetçiydim şuanli logitech de de çok bas yok bu fiyat bandında alınabilecek en iyisini almaya çalışıom

catsped

80+
blackshark v2 pro ya 6.6k para verdim ama bass alamadım bile yani verdiğim paraya göre biraz asında ondan şikayetçiydim şuanli logitech de de çok bas yok bu fiyat bandında alınabilecek en iyisini almaya çalışıom
o zaman stüdyo kulaklığı al ama dikkat et 40ında kulakların gitmesin

Top Bottom