Neler Yeni

Kulaklık Kafada çökme Yapar Mı?

BabaVoss7

80+ Silver
Kafatasında yapmasada bence etinde yapar bi miktar. Büyüme döneminde uzun sürede belki krmiğe bilr ama sanmıyorum. Bende biraz oldu gibi sayılır etinde en azından düzleşti. Yıllarc kullanınca. Özellikle band gibi değilde sünger destekliyse direkt basıyor. Ama en sinir bozucu kısmı saçı eğdiğü için kötü gözükmesiydi. Kulakiçine geçtim kulaküstü cidden gereksiz ağırlık. Steelsreies arctic 7 var bayadır kullanmıyorum. Aşırı filme oyuna girmek istersem anca.
Hangi kulaklık kullanırsanız kullanın yüksek ses dinlerseniz çınlamadaır kanamador her şey olur. Ben yüzde otuz kırkı geçmem hiç

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Uzun süre kulaklık kullanmak en fazla kulağına ve derine zarar verir. Kafatasını bırak yamultmayı, 1 milim zarar veremez. Öyle bir şey yok.

Aykut D.

80+ Gold
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.. aga 2 yıldır hergun 10-12 saat kulaklık takıyorum bir video gördüm kafa göçüğü olmuş saçımı kazıyıp bakicam böyle bir şey varmı olan varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video izleyince elim ayağım titredi ne yazdığımi bilemedim pardon
bu tip kafa bantlı kulaklıklar yaparmı ben bu kulaklığı kullanıyorum
1687613209070.png

Mert

80+ Silver
merhaba buna benzer bir kulaklık kullanıyorum 1 yıldır bunlarda kafada göçük yapıyor. “30kg olmadığı sürece göçük olmaz” diyede bişey yok oluyor
Kafatası öyle bir şey değil, saçın şekil alabilir ama kafan asla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran Aygül
Saçındır o 100 gram kulaklık kafanı nasıl yamultsun :D İnsan kafatası bıngıldaktaki doku kapandıktan sonra şekil almaz.

Aykut D.

80+ Gold
merhaba buna benzer bir kulaklık kullanıyorum 1 yıldır bunlarda kafada göçük yapıyor. “30kg olmadığı sürece göçük olmaz” diyede bişey yok oluyor
Baktımda hocam göçük yok kafamda raadlamak.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Baktımda hocam göçük yok kafamda raadlamak.
Hocam kaçtane YouTube da video var birtane Türk yayinci da aşırı göçme var hatta bilemiyorum saçımı kazitmadim daha ama bunun ağırlıkla alakası yok bence diş kaliplari felan var diş düzeltiyor 2 gram bir şey

GirayHan

80+ Platinum
Konuyu birazcık hortlatıyorum ama kulaklık konusunda hafif kulaklıklar tercih edin. Kafadan ve kulaklardan eşit miktarda destek alsın. Ayrıca Kafadan destek alan kısmı büyük ve geniş olursa iyi olur.

Dante777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Faruk Kahraman
Uzun süre kulaklık kullanmak en fazla kulağına ve derine zarar verir. Kafatasını bırak yamultmayı, 1 milim zarar veremez. Öyle bir şey yok.
Hocam Çokta İyi veriyor Kafami Kazittirdim gittim baktım kafam çökük resmen bir boruyla vurmuş gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,333
Üyeler
161,436
Son üye
synzho
Top Bottom