Neler Yeni

KULAKLIK,KAMERA,MİKROFON ÖNERİSİ?

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Fatih Terim
Öncelikle kulaklıktan başlayayayım.
Telefonda da kullanabilmek istiyorum (olmasa da olur tel)
Kamera da çok pahalı olmaz ise iyi olur şoyle max 250
Mikforofon ebnim için en önemli şey bütçe 300-400 max

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Kulaklık için bütçe nedir?

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
400-500 650 ye kadar çıkarım

Genel olarak bu ürünlerin yorumları iyi. İnceleme videolarına bakıp karar verebilirsiniz. Kulaklık konusunda tavsiyem kesinlikle ucuza kaçmamak olur. Yerinizde olsam biraz daha beklerim daha fazla bütçe ayırabiliyorsam ayırıp öyle bir kulaklık alırım. Ben kendim James Donkey 720 almıştım beni çok pişman etti. Gittim Corsair aldım daha sonra. Arkadaşım Gamepower mihawk aldı. Arasında tek denediğim o kulaklık ve malzeme kalitesi görünüş olarak hiç fena değil. Sesi de güzel mikrofonu da güzel ama çevreden sesleri alıyor bilginiz olsun. Bi de birazcık ağırdı sanırım. James Donkey yerine onu almış olsaydım çok daha uzun süre kullanırdım bu kesin. James Donkey hiç bulaşmayın şimdiden diyeyim.

Bütçe biraz yukarı çıkarsa Razer blackShark v2 x modeli var ayrıca biraz daha artarsa hyperx cloud wireless var 1000 TL sanırım şu sıralar amazonda. Bir de şöyle bir kulaklık var steelseries önce bunu inceleyin bence iyi çıkabilir. Alt modelleri hakkınd pek bilgim yok.

Mesaj otomatik birleştirildi:

400-500 650 ye kadar çıkarım

Ayrıca ER40 bulabilirsen ve amazonda blody g570 de önerilen kulaklıklardan. Bu kadar çok atmanın sebebi kulaklık işi çok sıkıntılı hocam. Bir kere yaşadım o durumu o yüzden kötü bir şey. Kendine en uygun olanı seçmen lazım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,603
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom