- Bütçe
- 30005000
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Ben yeni bir sistem topladım ve ekipmanlara ihtiyacım var önerebileceğiniz marka model varsa yardımcı olabilir misiniz?
Herhangi bir bütçem yok fakat maksimum 3000-5000 TL arası KLAVYE KULAKLIK MOUSE dahil?
Benim kendi baktığım ürünleri aşağıya bırakıyorum olumlu olumsuz yorumlarınız önemli rica ederim kendinize alıyormuş gibi yorumlayın.
KULAKLIK ;
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
KLAVYE ;
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
MOUSE ;
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Ben yeni bir sistem topladım ve ekipmanlara ihtiyacım var önerebileceğiniz marka model varsa yardımcı olabilir misiniz?
Herhangi bir bütçem yok fakat maksimum 3000-5000 TL arası KLAVYE KULAKLIK MOUSE dahil?
Benim kendi baktığım ürünleri aşağıya bırakıyorum olumlu olumsuz yorumlarınız önemli rica ederim kendinize alıyormuş gibi yorumlayın.
KULAKLIK ;

HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage FURY X 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.788,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
KLAVYE ;

Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MOUSE ;

SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 798,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.586,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!