Kulaklık, Klavye, Mouse Seti Önerileriniz?

karyabla

80+
Reaksiyon skoru
14
Herkese selam, nasipse yakında yeni bir sistem alacağım. Video düzenleme işleriyle uğraştığım için başta ses kalitesinin tatmin ettiği bir kulaklık, sonrasında uzun ömürlü ve görünüş olarak sade ve şık olan bir klavye, mouse alarak yalnızca bir markadan oluşan set oluşturmak istiyorum. Gerekirse parçaları ikinci el alacağım ortalama bütçe 1000-1300 tl civarında oalcaktır.
Aklımda Logitech, Steel Series ve Razer markaları mevcut öncelik olarak bu üç markadan set önerilerinizi daha sonra harici markalarda önerilerinizi bekliyorum.

Not: Parmaklarım uzundur, dolayısıyla elim de büyüktür bu nedenle model önerilerinizde oldukça büyük ölçülerde mouse önerirseniz memnun olurum.

Herkese iyi günler.

En İyi Cevap
Corsair.

Razer.

Kingston...
Corsair.

Razer.

Kingston.

Farklı markalar olursa.

En İyi Cevap
Corsair.

Razer.

Kingston.

Farklı markalar olursa.
Çok güzel bir yorum olmuş, her set için ayrı teşekkür ederim.
Gördüğüm kadarıyla Razer Viper Mini modeli adından anlaşılacağına göre daha ufak bir model. Normal Viper Mini ile değiştirildiği sürece sanırım tam anlamıyla olur gibi.
Bu önerisini sunmuş olduğunuz setler arasından hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz?

Razer set hoş görünüyor ancak, Farklı markaların olduğu sette mekanik klavye var ve o da fena görünmüyor

Razer set hoş görünüyor ancak, Farklı markaların olduğu sette mekanik klavye var ve o da fena görünmüyor
Razer'in mekanik klavyesi ile değiştirilebilir, bütçeme göre önerinizi dikkate alacağım.

Bence hangisi sizin göz zevkinize uyuyorsa onu alın. Ben farklı farklı markalardan alırdım sanırım.
Teşekkür ederim. Sanırım Razer seti tercih edeceğim.

Geri